Δεν μπόρεσε ούτε τώρα να νικήσει το Λουτράκι ο Αιολικός σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ….- Αιολικός- Α.Ο Λουτράκι 0-1

Σε ένα παιχνίδι που “μύριζε μπαρούτι” από νωρίς ο Αιολικός δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει το Λουτράκι


Σε ένα παιχνίδι που “μύριζε μπαρούτι” από νωρίς ο Αιολικός δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει το Λουτράκι, το οποίο έφυγε με το μεγάλο διπλό από το γήπεδο των Λουτρών πετυχαίνοντας το ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Κωβαίο στο 78ο λεπτό .

Μετά την τζάμπα ήττα την προηγούμενη Κυριακή στην Πάτρα, ο Αιο συνέχισε την αρνητική παράδοση απέναντι στους οράνιε και υπέστη δεύτερη σερί ήττα σκορπώντας απογοήτευση στους 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες ζητώντας επιτακτικά την νίκη. 

Μια νίκη για το Λουτράκι που ίσως αποδειχθεί χρυσάφι στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το παιχνίδι  ξεκίνησε με τον Αιολικό να έχει την υπεροχή χωρίς το καθαρό μυαλό όμως και παίζοντας καλή άμυνα οι φιλοξενούμενοι περιόρισαν το παιχνίδι μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής. Στο 10ο ο Ντάμπος στο ντεμπούτο του λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ αν ο Διαμαντής δεν απέκρουε τον πλασέ που επιχείρησε εξ επαφής.

Στο 18’ οι κυανόλευκοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Κρητίκου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρό χέρι του Τζορμπατζίδη εντός περιοχής, με τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους να διαμαρτύρονται έντονα.

Η μία και μοναδική καλή στιγμή για τους οράνιε ήταν ένα σουτ του Zelo στο 17ολεπτό το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Ζαχαρή. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό με το Λουτράκι να ανεβαίνει πιο ψηλά και να εκμεταλλεύεται τη φλυαρία με την μπάλα στα πόδια των παικτών του Αιολικού οι οποίοι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάποια επίθεση και ούτε επιχείρησαν κάποιο σουτ προς την εστία σε αντίθεση με το Λουτράκι που προσπαθούσε να βρει στόχο με κάποια σουτ. 

Στο 78 λεπτό ήταν η στιγμή που ο Κωβαίος ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή πριν 3 λεπτά στη θέση του Γούλα με κεφαλιά έκανε το 0-1 και αυτό ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αφού υπήρχαν και λίγοι φίλαθλοι από το Λουτράκι.

Μετά από 10 λεπτά η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών αφού οι παίκτες των φιλοξενούμενων έκαναν αρκετές καθυστερήσεις προσποιούμενοι  τραυματισμούς,  κάτι που εξόργισε τους γηπεδούχους,  με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια  οι παίκτες και με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων  τα  πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο.

Στις καθυστερήσεις ο Κριπιντήρης  λίγο έλειψε να σκοράρει παίζοντας ως επιθετικός, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.  

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι μόνο ένα φάουλ που κέρδισε ο Αιολικός έξω από την περιοχή χωρίς στόχο και το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα και τους παίχτες τους Αιο να είναι πλήρως απογοητευμένοι.

Συνθέσεις:

Αιολικός (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης(83’ Καπταγιάννης), Κρητικός, Κριπιντίρης, Τάχιας, Κεσίδης, Παληγιώργος, Ευσταθίου, Μανουσάκης(65’ Λαλάς), Ντάμπος(Πάλλα), Μπουρούς

AO Λουτράκι (Νίκος Μεσολλόγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Zelo, Τζορμπατζίδης, Νικολάου, Γούλας (Κωβαίος), Μάγγος, Βλάχος, Αποστολάκης, Ζερβός(85’ Παναγόπουλος)

Διαιτητής: Πόγκας

Βοηθοί: Τσιφιλιάκος, Κορακιανίτης

Επιμέλεια Γιώργος Μαρμαλέκας


3ος όμιλος

Δόξα Μεγαλόπολης - Τσικλητήρας Πύλου 2-1
Θήβα - Φωστήρας 1-0
Ζευγολατιό - ΠΑΟ Βάρδας 0-0
Αχαϊκή - Παναχαϊκή 1-0
Αστέρας Αμαλιάδας - Ερμιονίδα 0-0
Αιολικός - Λουτράκι 0-1
Παναργειακός - Παναρκαδικός 2-1
Ρεπό: Χαλκίδα 


Βαθμολογία

1. Παναχαϊκή 36
—————
2. Ερμιονίδα 29
3. ΠΑΟ Βάρδας 28
4. Παναρκαδικός 25
5. Φωστήρας 22
-. Χαλκίδα 22
-. Αιολικός 22
-. Θήβα 22
9. Αχαϊκή 18
-. Τσικλητήρας Πύλου 18
-. Δόξα Μεγαλόπολης 18
12. Αστέρας Αμαλιάδας 16
13. Ζευγολατιό 15
14. Λουτράκι 14
——————-
15. Παναργειακός 13

Επόμενη αγωνιστική (18η, 12/02)

Παναργειακός-Αστέρας Αμαλιάδας
Παναρκαδικός-Αιολικός
Παναχαϊκή-Ζευγολατιό
ΠΑΟ Βάρδας-Δόξα Μεγαλόπολης
Λουτράκι-Αχαϊκή
Τσικλητήρας Πύλου-Φωστήρας
ΑΟ Χαλκίς-ΑΟ Θήβα
Ρεπό: Ερμιονίδα