Έκοψε την βασιλόπιτα του το Παράτημα Λέσβου της Ε. Α.Α. Σ. (pics)

Στις  14 Ιανουαρίου  2017 και ώρα 2100 στη Λέσχη Εθνοφυλακής  Μυτιλήνης (ΛΕΘΜ) το Παράτημα Λέσβου της Ε. Α.Α. Σ. έκοψε τη βασιλόπιτα για το νέο έτος . 


Την κοπή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης   Μυτιλήνης κ. κ. Ιάκωβος με τη συνοδεία του .  Επίσης την εκδήλωση   τίμησαν με την παρουσία τους  :

-                    Ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ ( Αρχιπελάγους ) Υποστράτηγος Πάτμιος Αναστάσιος και η ιεραρχία της Μεραρχίας .

-                    Εκ  μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας  Αντγος ( ΠΒ) ε.α. Καμπούρης Γεώργιος .

-                  
  Εκ  μέρους του Δήμου Λέσβου  , ο Αντιδήμαρχος  Τζιμής Ευστράτιος  ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό .

-                    Ο  Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου

-                    Ο  Αστυνομικός  Διευθυντής Λέσβου  Στεφάνου  Ι.


-                    Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου Τσουπής Παναγιώτης  .

-                    Ο  Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων  Λέσβου Γιασσάς Δημήτριος και τα μέλη του Παραρτήματος με τις οικογένειες τους .

        Μετά τη κοπή της βασιλόπιτας  ο Πρόεδρος του Παρατήματος Αντγος (ΠΒ) ε.α. απεύθυνε  ευχές και σύντομο χαιρετισμό για το νέο έτος τονίζοντας μεταξύ άλλων > .

       Ακολούθησε η  βράβευση των αριστούχων τέκνων μελών του Παρατήματος της σχολικής περιόδου 2015-16  :

      
Γιανναρέλλης  Λεωνίδας του  Δημητρίου  ,  Μελέτογλου Μαρία του Προδρόμου , Κεφαλά Ιωάννα- Ειρήνη  του Παναγιώτη  , Μπάζιος  Σπυρίδων του  Νικολάου και Απαλίδης Ιωάννης – Ραφαήλ  του Κωνσταντίνου .

 Ο  τυχερός της βραδιάς ήταν ο ιδιώτης –εθνοφύλακας  Συμένης Ε.

Ακολούθησε χοροεσπερίδα  με τη συνοδεία της  ΣΜ /  98  ΑΔΤΕ  . Το  Τ. Σ. του Παραρτήματος Λέσβου της Ε . Α. Α. Σ.  ευχαριστεί την 98 ΑΔΤΕ για την αμέριστη συμπαράσταση και την Τηλεόραση Μυτιλήνης για την κάλυψη  της εκδήλωσης .  

Πηγη: kranos