Δύσκολη η παραμονή για την Καλλονή..στην Football league- 12 αγώνες χωρίς νίκη- Καλλονή-Τρίκαλα 0-2

 Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθαν τα Τρίκαλα...


Με την αύρα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη, ο οποίος έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο τους, πέρασαν με 2-0 από τη Μυτιλήνη και έκαναν απέναντι στην Καλλονή το πρώτο τους διπλό μετά από τις 26 Νοεμβρίου κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Οι Θεσσαλοί δεν βρήκαν καμία αντίσταση κόντρα στους ουραγούς Μυτιληνιούς, προηγήθηκαν από νωρίς και λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, είχαν καθαρίσει το ματς.

Έτσι με αυτό το τρίποντο προσπέρασαν Πανσερραϊκό, Αχαρναϊκό και Τρίκαλα και δεν επέτρεψαν να αυξηθεί περισσότερο η διαφορά τους από την κορυφή. Η απόσταση, πάντως, είναι ήδη μεγάλη με τον Απόλλωνα να βρίσκεται στο +15 έχοντας δύο ματς περισσότερα.
Όσο για την Καλλονή, έμεινε τελευταία γνωρίζοντας άλλη μία ήττα και καλείται άμεσα να αντιστρέψει την κατάσταση στα επόμενα ματς, τα οποία είναι με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνη.

Πολύ δυνατά μπήκαν τα Τρίκαλα στο παιχνίδι δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους. 

Μόλις στο 6' ο Ριζογιάννης απείλησε τον Μανιάτη, που αντέδρασε σωστά, ενώ ένα λεπτό μετά ο Αρναρέλλης έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γκόλια και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν έτσι τον αρχικό τους στόχο από νωρίς και μπόρεσαν να κοντρολάρουν στη συνέχεια το παιχνίδι. Ο Αρναρέλλης στο 23' δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαλλή, ο οποίος είχε μπει στη θέση του τραυματία Μανιάτη, αλλά το 0-2 έγινε λίγο μετά.

Στο 31' ο Στεφάνοβιτς ύστερα από φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ. 
Μοναδικές καλές στιγμές για την Καλλονή ήταν ένα σουτ του Αποστόλου και ένα ακόμη του Σοφιάνη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να μην έχουν τη διάθεση να φορτσάρουν. Η Καλλονή δεν μπορούσε να απειλήσει και έτσι τα Τρίκαλα αρκούνταν απλώς στο να κυκλοφορούν την μπάλα και να συντηρούν το προβάδισμά τους.

Η μοναδική στιγμή στην οποία αξίζει να σταθεί κανείς ήταν αυτή στο 48' όταν το παιχνίδι διεκόπη. Αιτία ο τραυματισμός των Σοφιάνη και Πίντο σε εναέρια μονομαχία. Άνοιξαν τα κεφάλια και των δύο και αμφότεροι πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν ράμματα.
Ο ΑΟΤ είχε μία φλύαρη υπεροχή και έπρεπε να φτάσουμε στο 70' για να σπάσει η μονοτονία με τον Κουσκουνά να σουτάρει και να αστοχεί. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το αποτέλεσμα ήταν ο λιγοστός κόσμος να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), βοηθοί του οι Κοτζαμανίδης (Πειραιά) και Χαλβατζάκος (Πειραιά), ενώ τέταρτος ο Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (14' Μαλλής), Σάββα, Αποστόλου (46' Αγριμάκης), Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Γιώργου, Λίταινας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης ('51 Κροτσίδας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Λεάντρο (52' Βέρτζος), Αρναρέλλης (83' Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης (62' Τζάκσον), Κουσκουνάς.


Πηγή a-sports.gr