Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις και οι κοπές βασιλόπιτας από τον Ο.Κ.Π.κ.Α του Δήμου Λέσβου

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι κοπές βασιλόπιτας από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου.


Πιο συγκεκριμένα, ο Οργανισμός  διοργάνωσε γιορτές για την κοπή Βασιλόπιτας,  για τα μέλη των  ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

Πλήθος ηλικιωμένων γέμισαν τα ΚΑΠΗ μας, κεράστηκαν γλυκά και χυμούς αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η κοινωνική συμμετοχή, τους είναι απαραίτητη.

Με χαρά τα μέλη των ΚΑΠΗ δέχθηκαν την ανακοίνωση της κ. Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχο και Προέδρου του Οργανισμού, σύμφωνα με την οποία από εφέτος μπορούν να προβούν σε εκδρομές και εκτός νησιού, με την συνδρομή των υπαλλήλων των ΚΑΠΗ, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα τους.

Επιπροσθέτως, για τα μέλη του  ΚΑΠΗ Μυτιλήνης, η κα Αντωνέλλη ανακοίνωσε την δημιουργία ομάδας χορού, στα πλαίσια της προσπάθειας κοινωνικοποίησης των ηλικιωμένων και της ήπιας άσκησης, η οποία θα λειτουργήσει σε συνεργασία με τον κ. Αστυρακάκη,  αρμόδιο Αντιδήμαρχο πολιτισμού, από το χορευτικό τμήμα του Δήμου Λέσβου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ, ευχαρίστησαν  με την σειρά τους την Δημοτική αρχή, για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της, που  εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία των ΚΑΠΗ, παρά την δύσκολη οικονομική και διοικητική συγκυρία. 

Το Σάββατο έκοψε επίσης την βασιλόπιτα του, ο Σύλλογος των εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και πλήθος εργαζομένων.

Η κα Αντωνέλλη πέρα από τις ευχές της για υγεία και δύναμη, μετέφερε τις ευχαριστίες της Δημοτικής αρχής, για την αποτελεσματική συμμετοχή των εργαζομένων του Προγράμματος και την πρόσθετη εργασία τους, που αφορούσε την υλοποίηση  των Προγραμμάτων   ΤΕΒΑ και  ΚΕΑ, μιας και υπήρξε καθοριστική στο να ωφεληθούν πάμπολλοι συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.


Από την πλευρά των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι, ο Πρόεδρος τους κ. Στρατής Γεωργέλλης, ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και την αποτελεσματική και έγκαιρη συμβολή σε κάθε πρόβλημα των εργαζομένων, τόσο την  Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και τους εργαζομένους στην Διεύθυνση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.