Συνάντηση Γ. Πάλλη με την Υφυπουργό Οικονομικών για τις υποθέσεις του ΝΟΜ, την χάραξη του αιγιαλού της Ερεσού και του αναγνωστηρίου της Αγιάσου

Την Υφυπουργό Οικονομικών Παπανάτσιου Αικατερίνη επισκέφτηκε  την Δευτέρα στις 11:00πμ ο Βουλευτής Γιώργος Πάλλης


Την Υφυπουργό Οικονομικών Παπανάτσιου Αικατερίνη επισκέφτηκε  την Δευτέρα στις 11:00πμ ο Βουλευτής Γιώργος Πάλλης, προκειμένου να θέσει υπόψη της φλέγοντα θέματα που άπτονται του Υπουργείου της -συμπεριλαμβανομένης της ΕΤΑΔ και της ΓΓ Δημόσιας περιουσίας των οποίων προΐσταται- και αφορούν τους πολίτες του νησιού μας.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε την κ. Παπανάτσιου αναφορικά με τις υποθέσεις του ΝΟΜ, της χάραξης του αιγιαλού της Ερεσού και του αναγνωστηρίου της Αγιάσου, ενώ ζήτησε την συμβολή της Υφυπουργού και την ανάληψη από πλευράς της πολιτικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να λυθούν ζητήματα σχετικά με τις παραπάνω υποθέσεις.

Τέλος ο Γ. Πάλλης ενημέρωσε την Υφυπουργό και για το ζήτημα των αγροτικών επιδοτήσεων σε αγρότες ειδικού καθεστώτος και τον κίνδυνο να ξεπεράσουν το όριο του ετήσιου εισοδήματος τους από επιδοτήσεις, λόγω αναδρομικών πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.


Η Υφυπουργός έδειξε μεγάλη προθυμία να βοηθήσει σε όλα τα θέματα, αναλαμβάνοντας τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Ειδικά για το θέμα των αγροτικών αποζημιώσεων, ανέφερε ότι το θέμα είναι σε γνώση του Υπουργείου ενώ φάνηκε καθησυχαστική ως προς την εξεύρεση τεχνικής λύσης.