Ένας Πέρσης στη Λέσβο, ψάχνει…

Οι εκδόσεις Εcoλόγατες με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν, σε αποκλειστικότητα, το bestseller των τελευταίων ωρών «Τα Τσαχπινομπιρμπιλοπερπατήματα του Πέρση Α.».


Ένα βιβλίο που θα σας συνεπάρει και θα σας συνεφέρει. Ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να βγείτε για ραδίκια και να μετρήσετε πόσα απίδια έχει ο σάκος. Με ιστορίες  που θα ξυπνήσουν το άγριο και φουντωτό ζώο… μέσα σας. Μικρές ιστορίες μεγάλου και μεσαίου μήκους που θα σας κάνουν να ξαναεπαναπροσδιορίσετε και πάλι τις φυσιολατρικές σας ανάγκες και τις υπαρξιακές σας συνήθειες. Ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να βγείτε έξω. Όχι για ράφτινγκ, αλλά για ψάχτινγκ.


 «Το δασύτριχό του στήθος είναι μύθος είναι μύθος.» Δήλωσε εκστασιασμένη και φρεσκολουσμένη η Oprah Windfree

«Ζώντας τις περιπέτειες αυτού του βιβλίου οι κουκτζέλες θα αποκτήσουν άλλο νόημα. Ποτέ ξανά το Τσαμλίκ’ δεν θα ‘ναι το ίδιο. «Της γριάς το πήδημα» δεν θα’ ναι πια τόσο απλό.»  Achladeri Post

«Ένα παιχνίδι σχέσεων και ερωτικών διλημμάτων που εξελίσσεται στο ονειρικό τοπίο ενός νησιού του Βορείου Αιγαίου. Ποιο άραγες; Ιστορίες που θα σας κρατήσουν ξαναμμένους μέχρι το τέλος. Ε μαστ ριντ.» New Dabia Times

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει την παρουσίαση του βιβλίου και σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε στο 4ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου.

Στις 19 Φεβρουαρίου όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα! Και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν κι άλλες βραβεύσεις παράλληλα με αυτή της νικητήριας ομάδας. Θα βραβευτούν η καλύτερη αμφίεση, καθώς και το καλύτερο σποτ ομάδας που θα προβάλλεται στο Facebook, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Φέτος στο παιχνίδι θα γίνει της Περσίας!

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες
για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://bit.ly/2iZvXqG, στην εκδήλωση της σελίδας Facebook του Φορέα Τουρισμού Μολύβου https://www.facebook.com/events/629566693894143/ καθώς και στην ιστοσελίδα του Φορέα: www.theotheraegean.com.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα, από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως τη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00.
Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα. (Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20:00  στο Καφε Ζαχαροπλαστείο Τσαλίκης με τον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης ομάδας και την ψηφοφορία για το καλύτερο σποτ. Θα ακολουθήσει πάρτι για όλες τις ομάδες και τους φίλους.

Την Κυριακή,  19 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι σε όλο τον Μόλυβο! Πιστεύουμε στις ικανότητές σας και ελπίζουμε να βρείτε γρήγορα τον θησαυρό. Αν όχι, το παιχνίδι λήγει στις 18:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τις απονομές. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας πάνω σας. Ότι θα παίξετε με κέφι και θα βρείτε τον θησαυρό έχοντας λύσει όλους τους γρίφους.

Και για όλους τους φίλους που δεν μένουν κοντά στην περιοχή μας, αλλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη,  τους προσκαλούμε να συμμετέχουν είτε ως παίχτες είτε ως θεατές.

Μεταμφιεστείτε, σας περιμένουμε και θα περάσουμε όλοι  …..\
Η Οργανωτική Επιτροπή  Εcoλόγατες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ