Οι φίλοι του έπαιζαν για εκείνον στα Λουτρά…και ο Ντορης τους άφησε λίγο μετά τον αγώνα για πάντα

Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε χτες η ζωή…


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου στο κάλεσμα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Λέσβου και των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού στο φιλικό προς τιμήν του Ντόρη Αραμπατζή που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα Λουτρά.

Όπως αναφέρει το scorelesvos.gr παλιοί συμπαίκτες, φίλοι αλλά και απλοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών θέλοντας να στηρίξουν κυρίως ηθικά τον μεγάλο άσσο του Αιολικού ο οποίος δίνει τον μεγαλύτερο αγώνας της ζωής του. Παρά το κρύο , η κερκίδα του γηπέδου γέμισε και όλοι ευχήθηκαν ο Ντόρης να βγει νικητής όπως έβγαινε πάντα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το παρών έδωσαν τόσο εκπρόσωποι του Δήμου ( Νίκος Καρασάββας,  Θεόδωρος Στεργίου) ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Αντώνης Γιαννάκης, εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ (Παναγιώτης Βάλεσης και Νίκος Χρόνης), ο πρώην Πρόεδρος του Αιολικού Παντελής Πατερέλλης και πολλοί ακόμη ενώ διαιτητές ήταν οι Στρατής Αμπελικιώτης και Μανώλης Βόμβας. Για την ιστορία το παιχνδίνι έληξε 5-5

Ο Λάκης Μέγας από την πλευρά των βετεράνων Λέσβου δήλωσε: « Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε έναν συμπαίκτη μας τον Ντόρη Αραμπατζή ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές. Είμαι χαρούμενος γιατί οι παλαίμαχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, αλλά και γιατί η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και τον ευχαριστούμε. Εύχομαι ο Ντόρης να βγει νικητής και να γυρίσει δυνατός κοντά μας το 2017».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βελούτσος, εκπρόσωπος των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού τόνισε: « Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο μας. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του συλλόγους μας και για αυτό έχει συσταθεί. Εύχομαι ο Ντόρης να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας». 

Ο Ντορης πάλευε….

Λίγο μετά το φιλικό αγώνα και προς το βράδυ της Δευτέρας ο Ντορης Αραμπατζης παρουσίασε επιπλοκές στην είδη βεβαρημένη κατάσταση του και δεν άντεξε…. Απεβίωσε βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συγγενείς που λίγη ώρα πριν είχαν συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό ώστε ο Ντορης Αραμπατζης να συνεχίσει να κάνει την δαπανηρές εξετάσεις του και να σταθει ξανά στα πόδια το 2017…..αλλά η ζωή έπαιξε για εκείνον το τελευταίο παιχνίδι….


Καλό παράδεισο, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.