Συνάντηση Ε.Υ.Π.Σ.Π Βορείου Αιγαίου με τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε κ. Τάσσου Σταύρο στην Μυτιλήνη

Συνάντηση Ε.Υ.Π.Σ.Π Βορείου Αιγαίου


Πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της πρόσκλησης που είχε απευθύνει η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Β.Α. προς πολιτικούς και τοπικούς φορείς, η πρώτη συνάντηση, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Μυτιλήνης, με τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε. κ. Σταύρο Τάσσο, παρουσία των μελών της Ένωσης και του Διοικητή της Π.Υ. Μυτιλήνης,Πυράρχου κ. Νικόλαου Μπαμπάκου, ως εκπροσώπου των Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και, μέσα από γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, αναπτύχθηκαν οι θέσεις μας και παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας, τόσο γενικά, όσο και ειδικά στο νησί μας, με ιδιαίτερη έμφαση την αποδυνάμωση Υπηρεσίας και κλιμακίων της Λέσβου με σκοπό τη στελέχωση του αεροδρομίου. Είχε άλλωστε προηγηθεί στις 10 Ιανουαρίου σχετική ερώτηση των βουλευτών του Κ.Κ.Ε. στη Βουλή για το θέμα αυτό.


Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τάσσο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας, καθώς και για τη δέσμευσή του για στήριξη των όποιων μελλοντικών κινήσεων και προσπαθειών μας, και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με τους υπόλοιπους φορείς που έχουν προσκληθεί.