Διαγωνισμός ποίησης και τραγουδιού με θέμα τον έρωτα.. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον «Άγιο Βαλεντίνο ..της Μυτιλήνης»

Διαγωνισμός ποίησης και τραγουδιού με θέμα τον έρωτα


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Μυτιλήνης για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου (11 – 14 Φεβρουαρίου 2017), η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε μεταξύ άλλων και τη διεξαγωγή διαγωνισμών ποίησης και τραγουδιού, με θέμα τον έρωτα.

Στους δύο διαγωνισμούς, μπορούν να συμμετέχουν δημότες όλων των ηλικιών της Λέσβου, αλλά και όλης της Ελλάδας, με ένα (ή παραπάνω) ανέκδοτο ποίημα ή τραγούδι.

Τα ποιήματα και τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν, πρέπει να περιέλθουν στην Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων, μέχρι την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 2 μ.μ.     

Τα επικρατέστερα ποιήματα και τραγούδια, θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση “Ερωτική βραδιά”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, όπως αυτοί θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία Επιτροπών και Κοινού, θα απονεμηθούν έπαινοι – βραβεία. 

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής:

α) Αθηνά Ιωσηφέλλη (Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς), τηλ. 22510 37050 & 6937 476075, email: ethel.genia@hotmail.com, και β) Κωνσταντίνα Ψυρούκη (Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης), τηλ. 22510 37394, email: theatro@mytilene.gr

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

       Πάνος Πίτσιος                                            Κώστας Αστυρακάκης


Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης                       Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού