Betmasters.gr: Αγαπάμε Σάββατο!

Στην καρδιά της σεζόν όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εν δράσει.


Τέλος οι απώλειες από διακοπές και αναβολές. Πλέον διανύουμε την πιο κρίσιμη περίοδο για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κάθε ματς "καίει" κι αυτό μας αρέσει, διότι περιμένουμε στη γωνία για να χτυπήσουμε όποιες στοιχηματικές ευκαιρίες μάς δοθούν.
Ρίξε μια ματιά στα προγνωστικά των Betmasters.

Ξεκινάω με την Πρέμιερ Λιγκ εκεί όπου διεξάγεται το πιο σπουδαίο ματς της ημέρας. Ο λόγος για το Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ. Ο Πεπ κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μετά το 4-0 από την Έβερτον, σίγουρα το χειρότερο αποτέλεσμα από τότε που πάτησε το πόδι του στο νησί. Μια νίκη επί της πολύ φορμαρισμένης Τότεναμ θα ήταν βάλσαμο για τους "πολίτες". Με το Λίβερπουλ - Σουόνσι ξεκινάει η μέρα ενώ ακολουθούν τα Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ, Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον, Μίντλεσμπρο - Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ - Γουότφορντ.

Μπορεί να το λέμε και να γελάμε όμως το Ολυμπιακός - Ξάνθη εξακολουθεί να είναι ντέρμπι κορυφής. Οι "ακρίτες" βρσίκονται στο -7 από τους "ερυθρόλευκους" και σίγουρα διανύουν την καλύτερη σεζόν την τελευταία 8ετία. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο σερί γκέλες και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό του. Ηρακλής - Βέροια και Πανιώνιος - Παναιτωλικός τα άλλα δύο παιχνίδια.

Στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία έμεινε πλέον πίσω από τη Μπάγερν, όμως θέλει να αποδείξει ότι η πορεία της στο 2016 δεν ήταν "φούσκα", αρχής γενομένης σήμερα από το πολύ δύσκολο ματς με την Άιντραχτ. Πολύ σημαντικό επίσης είναι το Βέρντερ - Ντόρτμουντ. Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας: Βόλφσμπουργκ - Αμβούργο, Ντάρμσταντ - Γκλάντμπαχ, Σάλκε - Ίνγκολσταντ, Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ.

Ματσάρα έχουμε και στη Serie A, καθώς η Μίλαν υποδέχεται τη Νάπολι. Αν οι "ροσονέρι" κερδίσουν, μπαίνουν ξανά στο κόλπο της τριάδας. Αν όμως χάσουν, οι "παρτενοπέι" παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα και ισοφαρίζουν τη Ρόμα στη 2η θέση. Κιέβο - Φιορεντίνα το έτερο παιχνίδι.

Στην Ισπανία δεν έχει μεγάλο ντέρμπι, όμως η Ρεάλ έχοντας "φάει τα μούτρα της" από τη Σεβίλλη, έδωσε πρόσφορο έδαφος για αμφισβήτηση. Σήμερα η "βασίλισσα" υποδέχεται τη Μάλαγα και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Ωραίο ματς θα είναι το Βιγιαρεάλ - Βαλένθια αργά το βράδυ. Εσπανιόλ - Γρανάδα και Αλαβές - Λεγκανές τα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια.

Τέλος, στο Σαμπιονά η Παρί βρίσκεται στο κυνήγι της Νις και της Μονακό. Οι Παριζιάνοι έχουν επικίνδυνη έξοδο στη Ναντ, όμως από εδώ και πέρα τελείωσαν τα αστεία, αφού κάθε βαθμός έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν τα Γκινγκάμπ - Ρεν και Μπορτνό - Τουλούζ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.