Betmasters.gr: Σούπερ Λίγκα όπως λέμε Τσάμπιονς Λιγκ

 Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο στο σημερινό πρόγραμμα.


Τελικά έχουν και θετικές συνέπειες οι αλλεπάλληλες αναβολές που γνώρισε η Σούπερ Λίγκα μέσα στο 2016. Για ποιόν; Για εμάς που ασχολούμαστε με το στοίχημα φυσικά, αφού μια Τετάρτη σαν τη σημερινή που δεν έχει Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα είχαμε με τι να ασχοληθούμε, έρχεται το ελληνικό πρωτάθλημα σαν από μηχανής θεός με αγώνες εξ αναβολής και μάς αλλάζει τη διάθεση. Όλα αυτά εφόσον ο καιρός το επιτρέψει.

Διάβασε τα προγνωστικά των betmasters και πήγαινε ταμείο!

Το πρόγραμμα τις Σούπερ Λίγκας ξεκινάει από τις 15:00. Εκείνη την ώρα ο Ατρόμητος που προέρχεται από την ήττα στο μίνι-αθηναϊκό ντέρμπι με τον Πανιώνιο φιλοξενεί την ξεκούραστη Κέρκυρα. Και γράφω ξεκούραστη, διότι το παιχνίδι της στο "Καυταντζόγλειο" με τον Ηρακλή δεν διεξήχθη ποτέ. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα που έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από τα Πηγάδια υποδέχεται στους "Ζωσιμάδες" τον Πανιώνιο, τον θριαμβευτή του Περιστερίου και δεύτερο στη βαθμολογία πίσω από το Ολυμπιακό.

Στις 17:15 διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Το πιο "καυτό" είναι αυτό της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Η Ένωση έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη και ο Παναιτωλικός προέρχεται από σερί κακές εμφανίσεις με τελευταία την ήττα με 4-1 στην Τρίπολη. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ματς στη Βέροια με δεδομένο τόσο ότι η "βασίλισσα του βορρά", όσο και η ΑΕΛ παλεύουν για τη σωτηρία τους. Τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, οπότε μιλάμε για ντέρμπι παραμονής. Η Ξάνθη πέτυχε σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ με 2-0 και παίζει ξανά στην έδρα της, αυτή τη φορά με τον πληγωμένο, τελευταίο και καταϊδρωμένο Ηρακλή.

Στις 19:30 παίζει το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Οι Αρκάδες έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον βαθμό της ισοπαλίας στο "Καραϊσκάκης" πριν λίγες εβδομάδες και είναι σαφές ότι θα μπουν με πείσμα στο "Κολοκοτρώνης" κόντρα στον Ολυμπιακό που ήδη γκέλαρε στα Χανιά με τον Πλατανιά.
Κατά τα άλλα έχουμε 9 αναμετρήσεις για τη Φούτμπολ Λιγκ εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ και Λαμία - Αχαρναϊκός. Επίσης, FA cup στην Αγγλία με τα Πλίμουθ - Λίβερπουλ, Νιούκαστλ - Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον - Νόριτς. Τέλος, δύο ματς για το Κόπα Άφρικα. Τα Γκαμπόν - Μπουρκίνα Φάσο και Καμερούν - Γουινέα Μπισάου.