Betmasters.gr: Κύπελλο ή χιονοπόλεμο;

Μεγάλο το ενδεχόμενο αναβολής στα ελληνικά γήπεδα λόγω χιονιού.


Άσπρη μέρα δεν ξέρω αν θα δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο το κύπελλο σίγουρα έχει "ασπρίσει" από το χιόνι. Ήδη χθες αναβλήθηκε το Λεβαδειακός - ΑΕΚ και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αναβολής και των σημερινών παιχνιδιών, αφού χιονίζει σχεδόν σε όλη της χώρα και... κλαίνε οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες!

Ο Άρης έχει ζητήσει αναβολή στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αν πάντως το ματς διεξαχθεί κανονικά, θα είναι το παιχνίδι της ημέρας. Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν πως και πως την επάνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα και μετά από καιρό το ρόστερ τους είναι πολλά υποσχόμενο. Άλλη μια μάχη με σπουδαίο ενδιαφέρον είναι το Ξάνθη - ΟΦΗ, αν φυσικά το επιτρέψει ο αγωνιστικός χώρος στα "Πηγάδια". Το ίδιο ισχύει και για τα Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ και Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το αγγλικό Λιγκ Καπ σειρά έχει ο δεύτερος ημιτελικός, αυτός ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τη Λίβερπουλ. Οι "άγιοι" δεν παίζουν καλά το τελευταίο διάστημα κι έχουν ταλαιπωρηθεί από σημαντικές απουσίες αλλά όπως και να το κάνουμε, δύσκολα κάποιος περνάει από το "Σεντ Μέρις", ακόμη κι αν αυτή είναι η Λίβερπουλ.

Ανοιχτά είναι όλα τα ζευγάρια που αναμετρώνται σήμερα για τους 16 του Κόπα ντελ Ρέι. Πρόκεται για τους επαναληπτικούς, οπότε δεν αποκλείεται να πάμε σε παρατάσεις και πέναλτι. Όλα τα βλέμματα θα είναι στο Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο με τους Καταλανούς να θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1. Η Βιγιαρεάλ έχει δυσκολότερο έργο, αφού είχε χάσει στο "Ανοέτα" με 3-1 από τη Σοσιεδάδ, όμως κι εδώ η ανατροπή δεν είναι ακατόρθωτη. Η Αλαβές έχει ένα προβάδισμα με το 2-2 στην έδρα της Λα Κορούνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Γαλιθκιάνοι δεν μπορούν να φύγουν με το διπλό. Τέλος, από το Κόρδοβα - Αλκορκόν (0-0 το πρώτο ματς) το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει στους 8 μια ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Για τους 16 του Κόπα Ιτάλια διεξάγονται δύο αναμετρήσεις εκ των οποίων η πιο σπουδαία είναι το Γιουβέντους - Αταλάντα. Με δεδομένη τη φόρμα των φιλοξενούμενων αλλά και την κυριαρχία της "μεγάλης κυρίας" αναμένεται να δούμε ένα καλό ματς. Το άλλο παιχνίδι είναι το Φιορεντίνα - Κιέβο με φαβορί τους "βιόλα".

Τέλος, στο γαλλικό κύπελλο έχουμε τα δύο εναπομείναντα ζευγάρια για τους 8 του θεσμού. Στο πρώτο χρονικά η Μπορντό υποδέχεται την Γκινγκάμπ και στο δεύτερο η Παρί φιλοξενεί τη Μετς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.