Betmasters.gr: Bundesliga is back!

Επιστρέφει η Μπουντεσλίγκα έπειτα από έναν μήνα διακοπής.


Επιτέλους μια νορμάλ Παρασκευή! Η Μπουντεσλίγκα μπαίνει ξανά στο πρόγραμμα. Αγώνες έχουμε επίσης για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και για το Σαμπιονά. Φυσικά, όπως πάντα, αυτή τη μέρα της εβδομάδας πρωταγωνιστεί η Ligue 2 αλλά και η Ευρωλίγκα.

Μάθε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα.

Ποδαρικό στο 2017 για τους Γερμανούς κάνει η Μπάγερν. Οι Βαυαροί πλέον άφησαν πίσω τους τη Λειψία κι ετοιμάζονται να χτίσουν διαφορά ασφαλείας που θα διώξει τα όποια σύννεφα αμφισβήτησης. Σημερινή αντίπαλος η Φράιμπουργκ που στην έδρα της τα πήγε εξαιρετικά καλά μέσα στο 2016.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη Νις στο Σαμπιονά. Η ομάδα της Νίκαιας κόλλησε στο 0-0 με τη Μετς και ισοφαρίστηκε στην κορυφή του Σαμπιονά από τη Μονακό. Απόψε πρέπει να περάσει από την έδρα της Μπαστιά για να μείνει έστω και προσωρινά πρώτη στη βαθμολογία.

Όχι φανταχτερό αλλά καθόλου αδιάφορο το ένα και μοναδικό παιχνίδι της Πριμέρα Ντιβιζιόν για σήμερα. Η Λας Πάλμας μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα επιστρέφει στην έδρα της για να φιλοξενήσει τη Λα Κορούνια. Η Ντεπορτίβο "τρέχει" ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών και απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, άρα πρέπει να έχει το νου της.

Τρία είναι τα αποψινά παιχνίδια για την Ευρωλίγκα και ξεχωρίζει φυσικά αυτό του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια. Οι "ερυθρόλευκοι" λαβωμένοι από την ήττα-αποκλεισμό για το κύπελλο στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό θα ψάξουν μια νίκη που θα τους εδραιώσει στην κυριολεξία μέσα στην πρώτη τετράδα. Το ματς είναι κλειδί, καθώς σε περίπτωση νίκης οι ελπίδες της Μπασκόνια να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία εξανεμίζονται. Ζαλγκίρις - Ρεάλ και Νταρουσάφακα - Ούνιξ τα άλλα δύο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.