600 δέματα αγάπης από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε άπορες οικογένειες- Δέματα αγάπης και σε κοινωνικούς φορείς της Λέσβου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ολοκλήρωσε τη διανομή των δεμάτων αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε 600 οικογένειες.

Οι δικαιούχοι πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια και τεκμηριώθηκε η ανάγκη για παροχή τουλάχιστον υλικής βοήθειας (γάλα, λάδι, φέτα, γραβιέρα, παξιμάδια, μακαρόνια, φακές, φασόλια, αλεύρι, καφές, ζάχαρη, μπισκότα, τοματοπολτός, απορρυπαντικά). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά των προϊόντων έγινε με οικονομικούς πόρους της Περιφέρειας.

Επίσης, διανεμήθηκαν δέματα αγάπης (κοτόπουλα-τρόφιμα) στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, στα Γηροκομεία Μυτιλήνης και Πλωμαρίου, στο Κατσακούλειο Οικοτροφείο, στον Σύλλογο Πολυτέκνων, στην Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Καλλονής, στην Εστία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής  «Σιτίζω», και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κα. Καλλιόπη Γόμου–Πρωτογεράκη,  τόνισε ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια για ελάφρυνση των αναγκών των συμπολιτών μας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση».