Άρωμα «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» από το κατάστημα αρωματοποιίας ZONIOU στην Μυτιλήνη- Τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ένα ιδιαίτερο άρωμα δημιούργησε πρόσφατα η γνωστή αρωματοποιία ZONIOU, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Πρόκειται για το άρωμα «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» το οποίο θα πωλείται από τα καταστήματα ZONIOU στη Θεσσαλονίκη και Λέσβο από σήμερα και για όλη τη διάρκεια του 2017.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του αρώματος  θα διατεθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που έχει ως στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για την κάλυψη αναγκών ασθενών παιδιών και ενηλίκων.

Το άρωμα Ελπίδας, στο οποίο κυριαρχούν οι white floral νότες, έχει ως βάση το λευκό χρυσάνθεμο, ένα λουλούδι που συμβολίζει την αισιοδοξία.

Παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ενίσχυση των Συλλόγων «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και ΑΕΛΙΑ.


Το κατάστημα από Δευτέρα έως Σάββατο θα το βρείτε επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας) στην αγορά της Ερμού Μυτιλήνης