YouTube Rewind 2016: ανασκόπηση σε όλα όσα είδε η Ελλάδα και ο κόσμος φέτος

Aνασκόπηση της χρονιάς μέσα από τα play που τη χαρακτήρισαν και το 2016 μοιάζει να είναι η χρονιά των εκπλήξεων και των προκλήσεων.

Αυτό υποστηρίζει με κάθε του ψηφιακό δεδομένο το πανισχυρο YouTube που δείχνει τα δόντια του στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και έχει βάλει στοίχημα να εξοντώσει την τηλεόραση όπως την ξέραμε.

Στο φετινό #YouTubeRewindπερισσότεροι από 200 σταρ του YouTube από 18 χώρες συμμετέχουν σε μια χορογραφημένη αποτύπωση των τάσεων της ψηφιακής μας ζωής. Με soundtrack ένα mix από τον εξαιρετικά διαμοιρασμένο Major Lazer το video που θέλει να αφηγηθεί το 2016 όπως το έζησε το YouTube είναι γρήγορο, ρυθμικό, γεμάτο από επαγγελματίες σταρ και πλούσιους YouTubers. 

Τι επιλέξαμε να δούμε στο YouTube φέτος

Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα από την στατιστική εταιρεία TNS, είναι επιβεβαιωμένο πως το 82% των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου επισκέπτεται το YouTube, το λιγότερο μια φορά το μήνα. Ακολουθεί παράθεση των πιο πολυπαιγμένων video στο YouTube σε Ελλάδα και κόσμο από τη μουσική βιομηχανία και τους Έλληνες YouTube σταρ. 



Πηγη cnn.gr