Παραμονή πρωτοχρονιάς στην αγορά της Μυτιλήνης-Οι κάτοικοι ευχήθηκαν στην L.P WEB T.V Καλή Χρονιά (vid, pics)

Μπορεί η θερμοκρασία να ήταν πολύ χαμηλή το μεσημέρι αλλά το ημερολόγιο έγραφε 31 Δεκεμβρίου, κάτι που σήμαινε ότι τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς δεν μπορούν να περιμένουν.


Το σημερινό ρεβεγιόν, αλλά και το γεγονός ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά δυο μέρες (Κυριακή και Δευτέρα), υποχρέωσαν τους Λέσβιους να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές.

Γέμισε η αγορά της Ερμού από κόσμο αλλά τα περισσότερα μαγαζιά ήταν άδεια….

Οι πωλήσεις των καταστημάτων κινήθηκαν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από τις προηγούμενες χρονιές.

Σήμερα Σάββατο εκτός τον κόσμο που έκανε τα τελευταία του ψώνια συναντήσαμε και τα μικρά παιδιά που έλεγαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δίνοντας χρώμα στη ημέρα, δημιουργώντας Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα.

Η κάμερα της LesvosPost WEB TV περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης όπου κάτοικοι και μαγαζάτορες μας είπαν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος.

Το συνεργείο του lesvospost.com βρέθηκε και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριού όπου και συνάντησε τον πρόεδρο της Δ.Ε Μυτιλήνης κ.ο Πιτσιο αλλά και τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού και τουρισμού κ.ο Αστυρακακη να σχεδιάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν την άφιξη του Αϊ Βασίλη σήμερα το απόγευμα στην πλατειά Σαπφούς.

Μάλιστα οι ίδιοι μας έδωσαν και τις δικές τους ευχές για το νέο έτος 2017…

Με αισθητή την πτώση της θερμοκρασίας σε όλο το νησί και χιονοπτώσεις στα ορεινά φεύγει το 2016.

Για σήμερα, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις, σε ορεινές περιοχές της Λέσβου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 2 βαθμούς Κελσίου.


Δείτε τα τελευταία πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com πριν μας αποχαιρετίσει το 2016