Σπουδαίο φιλανθρωπικό παιχνίδι απ ο τον Σύλλογο Παλαιμάχων Παλλεσβιακού για τον «αγώνα ζωής» του Ντόρη Αραμπατζή

ΦΩΤΟ scorelesvos.gr
Σπουδαίο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού θα δώσει το «παρών» στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αντίπαλο (μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου) την ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, στις 3 το μεσημέρι, στο γήπεδο των Λουτρών.

Θα είμαστε όλοι εκεί, για να συμβάλουμε στον «αγώνα ζωής» που δίνει ο αγαπητός σε όλους, παλιός συναθλητής μας και γνωστός από τη «χρυσή γενιά» του Αιολικού, Ντόρης Αραμπατζής.

Ο Ντόρης υπήρξε ένας χαλκέντερος αμυντικός που έφερνε εις πέρας, με μεγάλη επιτυχία, όλες τις αποστολές που αναλάμβανε εντός του γηπέδου, με πολύ δυνατούς και επικίνδυνους αντιπάλους. Είμαστε βέβαιοι πως, και τούτη τη φορά, θα είναι νικητής με τον πιο ύπουλο και … «βρόμικο» αντίπαλο που καλείται να αντιμετωπίσει!

Ενώνουμε, λοιπόν, τις δυνάμεις μας με τους Βετεράνους της Λέσβου και όλοι μαζί παίζουμε για τον Ντόρη, ενώ περιμένουμε και τη δική σας μαζική παρουσία, σε έναν αγώνα όπου ο αθλητισμός και η αγάπη για τον συνάνθρωπο θα είναι και πάλι νικητές!

Παράλληλα, ευχόμαστε το 2017 να φέρει σε όλους υγεία, χαρές και δύναμη δημιουργική!

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού