Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ξενώνα Γυναικών του Δήμου Λέσβου

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ξενώνα Γυναικών του Δήμου Λέσβου

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ξενώνα Γυναικών του Δήμου Λέσβου, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, κας Αναστασίας Αντωνέλλη, η οποία ευχήθηκε στις ωφελούμενες και τα παιδιά τους Καλές γιορτές, με Υγεία, Αγάπη, Αυτοεκτίμηση, ώστε να στέκονται πάντα δυνατές και δυναμικές δίπλα στα παιδιά τους και να μάχονται για μια καλύτερη, ποιοτική ζωή, αυτή που αξίζει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το προσωπικό του Ξενώνα για τις άριστες επιστημονικές και μη υπηρεσίες του, το οικογενειακό κλίμα που έχουν δημιουργήσει και  το αίσθημα θαλπωρής, ασφάλειας και ψυχικής ανάτασης  που προσέφεραν σε 30  πονεμένες γυναίκες και τα παιδιά τους, το 2016.

Προσωπικό και ωφελούμενες του Ξενώνα, ευχαρίστησαν με τη σειρά τους την κα Αντωνέλλη και την Δημοτική Αρχή, για την άψογη συνεργασία, την διεκδίκηση και  εξασφάλιση της λειτουργίας του Ξενώνα μέχρι τον 11ο του 2018, προς όφελος όλων, εργαζομένων και ωφελουμένων.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν δώρα από την Αντιδήμαρχο στα παιδιά και τις γυναίκες, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σε μια προσπάθεια δημιουργίας της χαρά των Χριστουγέννων που τόσο έχουν στερηθεί.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του προσωπικού, των ωφελουμένων και της Δημοτικής Αρχής, προς το κατάστημα καλλυντικών και αρωμάτων Refan (Ερμού 149), για τη δωρεά καλλυντικών ειδών για τις ωφελούμενες του Ξενώνα και το αρτοζαχαροπλαστείο “Κίμωνας”, για τα γλυκά που προσέφεραν για τη γιορτή.