Μάχη κορυφής στον Παπαδο για την Α΄ Τοπική το Σαββατοκύριακο- Δράση και σε Β΄ και Γ΄ τοπική- Όλοι οι αγώνες

Το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στην Α’ Τοπική γίνεται στον Παπάδο εκεί όπου η φορμαρισμένη Αναγέννηση θα υποδεχτεί τον «γείτονα» Αιγέα σε μια μάχη κορυφής.


Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο πεντάρες, μία επί του Αετού και μια επί του Αχιλλέα και δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας στρογγυλοκαθίσει στην τετράδα, ενώ από την άλλη ο Αιγέας δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και θέλει να πάει με νίκη στο ντέρμπι με τον Διαγόρα που ακολουθεί. Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για τις 11 το πρωί της Κυριακής, αλλά οι δυο ομάδες αιτήθηκαν να αλλάξει και να πάει το απόγευμα, κάτι που θα αποφασίσει η ΕΠΣΛ σήμερα το πρωί.

Ο πρωτοπόρος Διαγόρας ετοιμάζεται για την 10η του νίκη, που λογικά θα πάρει απέναντι στον Αχιλλέα στην Αγ. Παρασκευή, ενώ ο Αίγειρος έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να προσέξει για να πάρει τη νίκη στο ξερό γήπεδο του Πολιχνίτου.

Ο Αετός, αύριο Σάββατο, στα Λουτρά θα φιλοξενήσει τον Βύρωνα θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, ενώ  ματς ζωής και θανάτου είναι για Κεραυνό και Παλλεσβιακό οι αναμετρήσεις τους με Οδυσσέα Ελύτη και Αρίωνα Μ.. Τέλος, στην Αγιάσο αναμένεται ανοικτό και αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Ατρόμητο. Συνοπτικά το πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ Τοπική:

Α’ Τοπική

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Αετός – Βύρων  (Σάββατο)
Αναγέννηση – Αιγέας
Κεραυνός – Οδυσσέας
Διαγόρας – Αχιλλέας
Όλυμπος – Ατρόμητος
Παλλεσβιακός – Αρίων Μ.( Θερμή )
Πολιχνίτος – Αίγειρος

Β’ Τοπική

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Φίλια – Μεσότοπος
Αίας – Ανδρονικάς  (Θερμή)
Αστέρας Ιπ. – Απόλλων
Παπανικολής – Λιονταράκια (Άντισσα)
Δόξα – Αλκιβιάδης (Κυριακή 11.00)
Βασιλικά – Προοδευτική (Κυριακή 11.00)

Γ’ Τοπική

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Αρίων – Άναξος
Μακαρέας – Έφηβος
Ταξιάρχης – Γ. Καραβαγγέλης (Κυριακή 11.00)
Ορφέας Άντισσας- Ορφέας Κεραμειών (Κυριακή 15.00)



Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ