Betmasters.gr: Άγγλοι και Έλληνες σώζουν τη μέρα

Οκτώ ματς για την Πρέμιερ Λιγκ κι επτά για το κύπελλο Ελλάδος γεμίζουν το πρόγραμμα.


Πρέπει να ξεχάσουμε για περίπου δύο μήνες τις Τρίτες με Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλοι θα το έλεγαν αποτοξίνωση, εμείς το βλέπουμε από άλλη οπτική γωνία. Ευτυχώς πάντως που σήμερα οι Άγγλοι παίζουν μπάλα και σε συνδυασμό με το κύπελλο Ελλάδος έχουμε πολλές επιλογές. Τα προγνωστικά των betmasters θα είναι, όπως πάντα, στην ώρα τους στον πίνακα.

Από την Πρέμιερ δεν ξεχωρίζει κάποιο συγκεκριμένο ματς, όμως όλα έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Τσέλσι για να παραμείνει στην κορυφή πρέπει να περάσει από την έδρα της ουραγού αλλά επικίνδυνης Σάντερλαντ. Η Λίβερπουλ για να μειώσει τη διαφορά της από τους "μπλε" καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο που φημίζεται για τη σκληρή της άμυνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με τον Πάρντιου να δείχνει ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα αήττητος στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ενώ η συμπολίστισσα Σίτι υποδέχεται τη Γουότφορντ η οποία προέρχεται από νίκη επί της Έβερτον. Η Τότεναμ πρέπει κρατήσει το αήττητό της στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και να κερδίσει τη Χαλ για να μείνει κοντά στην πρώτη τετράδα. Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι, Γουέστ Μπρομ - Σουόνσι και Στόουκ - Σαουθάμπτον τα άλλα τρία παιχνίδια.

Στο κύπελλο Ελλάδος διεξάγονται αναμετρήσεις για τον 1ο, 2ο, 6ο και 7ο όμιλο. Στον 6ο η ΑΕΚ πηγαίνει στη Λαμία με την οποία χέρι χέρι θα πάρουν μαζί την πρόκριση. Οι δυο τους έχουν από 4 βαθμούς, ενώ οι Κέρκυρα και Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν από έναν, παίζουν στη Θεσσαλία και πολύ δύσκολα θα ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στον 1ο όμιλο ο ΠΑΟΚ με 4 βαθμούς πηγαίνει στην Ελευσίνα η οποία έχει αποκλειστεί με 0 βαθμούς, ενώ το απόλυτο ντέρμπι θα διεξαχθεί στον κάμπο με τα Τρίκαλα να υποδέχονται την ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" παίρνουν την πρόκριση μόνο με νίκη, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Στον 7ο όμιλο αναμένεται σφαγή, αφού και οι 4 ομάδες έχουν από 3 βαθμούς. Η Καλλιθέα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Πανθρακικός τον Ατρόμητο. Τέλος, για τον 1ο όμιλο έχουμε ντέρμπι της πόλης με τα Χανιά να "φιλοξενούν" τον Πλατανιά.

Εκτός από τις δύο παραπάνω διοργανώσεις καλά ματσάκια διεξάγονται και για την Τσάμπιονσιπ όπως και για το κύπελλο Γαλλίας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.