Betmasters.gr: Στο Λέστερ η Σίτι, καίγεται η Μπάρτσα.

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα και η μελέτη έχει ξεκινήσει από νωρίς.


Φουλ αγωνιστική κίνηση σήμερα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά στη φάση που βρισκόμαστε, όλα τα ματς έχουν ενδιαφέρον. Τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου θα είναι από νωρίς στον πίνακα των tipsters του betmasters και μπορείτε να τα συμβουλευτείτε πριν παίξετε.

Στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ υποδέχεται το Λεβαδειακό σ' ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς περίπου την ίδια εποχή πέρσι, η ομάδα της Βοιωτίας είχε κερδίσει την "ένωση" στο ΟΑΚΑ. Νωρίς το μεσημέρι, ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει με τη Βέροια, ενώ στις 17.15 η Ξάνθη του Πανόπουλου κοντράρεται με τη Λάρισα του Κούγια.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το πιο συναρπαστικό ματς θα είναι το Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι. Η περσινή πρωταθλήτρια χρειάζεται βαθμούς για να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό, ενώ ο Ρανιέρι ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς του, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Πόρτο για το CHL. Η Σίτι έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μετά την ήττα από την Τσέλσι, η διαφορά της από την κορυφή είναι τέσσερις πόντοι. Οπότε θα τα δώσει όλα για ένα μεγάλο διπλό. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Στόουκ και θέλει να συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, η ομάδα του Βενγκέρ είναι μόνη δεύτερη και πολλοί πιστεύουν πως φέτος είναι η ώρα της για να πανηγυρίσει. Όλες οι άλλες ομάδες της κορυφής παίζουν αύριο.

Το κλάσικο πέρασε και η Ρεάλ κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά της με την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος. Σήμερα, η ομάδα του Ενρίκε παίζει στη δύσκολη έδρα της Οσασούνα, χωρίς περιθώρια για γκέλες. Η Ρεάλ θα έχει λογικά πιο εύκολο έργο, με τη Λα Κορούνια στο Μπερναμπέου.

Στο καμπιονάτο, το ματς της ημέρας είναι το Σαμπντόρια - Λάτσιο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ κόντρα στη Ρόμα. Νωρίτερα θα γίνει το Κροτόνε - Πεσκάρα.
Στη Γαλλία, το ματς της αγωνιστικής είναι το Παρί - Νις, που όμως διεξάγεται αύριο. Οπότε, η Μονακό θα θέλει να εκμεταλλευτεί τη γκέλα των αντιπάλων της, στο εκτός έδρας ματς με τη Μονακό νωρίς το απόγευμα.

Τέλος, στη Μπουντεσλίγκα, η μάχη μεταξύ Λειψίας και Μπάγερν καλά κρατεί. Η ομάδα του Μονάχου αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ στο "Αλιάνζ Αρίνα", ενώ η Λειψία δοκιμάζεται στην έδρα της ϊνγκολσταντ. Πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει η Ντόρτμουντ, μέσα στην Κολωνία, ενώ η Χέρτα παίζει στο Βερολίνο με τη Βέρντερ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.