400 κιλά κρέας στους άπορους της Λέσβου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:


Ολοκληρώνοντας την ενίσχυση με τρόφιμα των ωφελουμένων  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου,  για το έτος 2016, ξεκινάμε από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου  2016 διανομή κρέατος, με στόχο να μην λείπει τίποτα απ’ το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και των απόρων Δημοτών μας.

Έχουν ειδοποιηθεί, όλοι όσοι διαθέτουν την ανανεωμένη κάρτα Δικαιούχου του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, με ισχύ από Δεκέμβριο 2016 μέχρι και Δεκέμβριο 2017,  προκειμένου να προσέλθουν για την παραλαβή του.

Θα διανεμηθούν 400 κιλά κρέατος, το οποίο μας προσέφερε η γνωστή ποτοποιεία της ΕΠΟΜ- Pernod Ricard Hellas, μετά από αίτημα μας.

Εκ μέρους της Δημοτικής μας Αρχής και όλων των απόρων δημοτών μας, εκφράζουμε τις ολόθερμες Ευχαριστίες μας στην ποτοποιεία της ΕΠΟΜ- Pernod Ricard Hellas, για την χορηγία της αυτή και την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας, ελπίζοντας το παράδειγμα της να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις, σύλλογοι και ιδιώτες.
           
Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, επίσης, στους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ, για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και να μας τα παραδώσουν για τις ανάγκες του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου!


Έχουμε πει και δεν θα σταματήσουμε να λέμε ότι, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα για περισσότερους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη!