Κλειστό από 21/12 έως 30/12 το Συμβουλευτικό Κέντρο Μυτιλήνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 21 ΕΩΣ ΚΑΙ 30/ 12/2016


Σας ενημερώνουμε ότι το Συμβουλευτικό Κέντρο Μυτιλήνης, από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 θα παραμείνει κλειστό για υπηρεσιακούς λόγους.

Για επείγουσες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά είτε στην Τηλεφωνική Γραμμή SOS της Γ.Γ.Ι.Φ. 15900 είτε στα υπόλοιπα Συμβουλευτικά Κέντρα, τα τηλέφωνα των οποίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ι.Φ.: www.isotita.gr και www.womensos.gr


Η Λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Μυτιλήνης εντάσσεται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ε.Π. “ΒόρειοΑιγαίο” 2014- 2020, (Άξονας Προτεραιότητας 2α, Θεματικός στόχος 9, Επενδυτική Προτεραιότητα 9 iii) και στην πράξη “Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας –Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε περιφερειακό επίπεδο». Η πράξη αυτή αφορά στη συνέχιση λειτουργίας και αναβάθμιση των Δομών. Δικαιούχος της πράξης είναι το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).