''Χριστουγεννιάτικη εορτή 2016'' στην Πελόπη Λέσβου

Η ‘’Νεανική εστία Πελόπης’’ την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17.00, διοργανώνει την ‘’Χριστουγεννιάτικη εορτή 2016’’ στο κτήμα Αγίου Λουκά, πλησίον του Ι.Ν.Π. Ταξιαρχών Πελόπης!!


Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν από τα παιδιά ποιήματα, θεατρικά και τραγούδια…. όλα στο κλίμα των Χριστουγέννων!!!

Η έκπληξη της βραδιάς…. για 3η συνεχόμενη φορά, θα μας τιμήσει με την παρουσία της η μοναδική, ανεπανάληπτη και χαρισματική, Μυτιληνιά ηθοποιός-θεατρολόγος Νάσια Δαφιώτη, η οποία με το αστείρευτο ταλέντο και χιούμορ που την διέπει, θα μεταφέρει τους μικρούς (αλλά και μεγάλους!!) μας φίλους σ’ έναν διαφορετικό κόσμο, γεμάτο γέλιο, χαρά, παιχνίδια… & πολλές-πολλές εκπλήξεις!!!

Και όλα αυτά, κάτω από την μουσική επένδυση του καταπληκτικού Γιάννη Ανάπα, ο οποίος θα κρατήσει συντροφιά με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του όλους τους παρευρισκομένους, τιμώντας το χωριό, για 2η συνεχόμενη φορά!!

Στον συγκεκριμένο χώρο θα υπάρχει και παζάρι με Χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών της ‘’Νεανικής εστίας Πέλοπης’’… σε πολύ χαμηλές τιμές!!


Σας περιμένουμε όλους για μια βραδιά …. ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ!!!!