Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου Καλλονή- ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο Μυτιλήνης την Πέμπτη στις 17:00

Την Πέμπτη η είδη αποκλεισμένη από το κύπελλο Καλλονή αντιμετωπίζει σε ένα αγώνα αγγαρείας για την τελευταία φάση του κυπέλλου  τον δυνατό φέτος ΠΑΣ στις 17:00 το απόγευμα.


Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη θα διατίθενται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/12 - 17:00) από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη).

Τη σημερινή ημέρα η προπώληση θα διαρκέσει έως τις 16:00 ενώ αύριο Τετάρτη τα γραφεία θα είναι ανοιχτά από τις 10:00-16:00. Την Πέμπτη, ημέρα της αναμέτρησης, τα εκδοτήρια στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων, όπως ήδη έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (http://bit.ly/2dupFvq) είναι €10 (Τμήμα 1,2,4,5) και €15 (VIP).

Υπηρεσιακός προπονητής ο Γαβαλάς

Παρουσία του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Νίκου Μιχαλάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής μας στους Λάμπου Μύλους.

Το πρόγραμμα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή της ομάδας μας και προπονητή της U19 Δημήτρη Γαβαλά τον οποίο παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές μας πριν την έναρξη του προγράμματος ο κ. Νίκος Μιχαλάκης.

Η προπόνηση ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη.


Το πρωτο μέρος περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής ενώ το δεύτερο μέρος αφιερώθηκε σε προπόνηση σε υποομάδες επικεντρωμένη στην αμυντική συμπεριφορά και στην γρήγορη μετάβαση στο επιθετικό κομμάτι.