Τριήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας με πολύ κρύο και 151 αιμοδότες στην Μυτιλήνη..!!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους 185 αιμοδότες που αψήφησαν το μεγάλο κρύο και προσήλθαν στο Επιμελητήριο Λέσβου στις 13 - 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Από αυτούς αιμοδότησαν οι 151 εθελοντές και ταυτόχρονα εντάχθηκαν στο Σύλλογο Μυτιλήνης 26 νέοι εθελοντές.

Αρκετά λιγότερες μονάδες αίματος από τις προηγούμενες αιμοδοσίες, αλλά ας μη μας διαφεύγει, ότι ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ.

Πολλοί εθελοντές, μέλη του Συλλόγου μας, δεν ενημερώθηκαν, λόγω ασυνέπειας της Εταιρείας Αποστολής Μηνυμάτων,  που δεν έστειλε τα ενημερωτικά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα τους.

Όσοι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να προσέλθουν, μπορούν να αιμοδοτήσουν στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, ως μέλη του ΣΕΑΜ, ώστε να γραφεί στην ατομική κάρτα τους.

Για την προετοιμασία και την προβολή των Εθελοντικών Αιμοδοσιών, εργάζονται δεκάδες μελών του Συλλόγου μας, προσπαθώντας να προσελκύσουν παλιούς και νέους Εθελοντές Αιμοδότες, ώστε να μην κινδυνεύουν ζωές συγγενών, φίλων, συντοπιτών, συνανθρώπων μας.

«Ανεβάζουμε στροφές και συνεχίζουμε ακάθεκτοι». Καλούμε κάθε συντοπίτη μας, που επιθυμεί να βοηθήσει στις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες να έρθει στην παρέα μας.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους τους αιμοδότες μας και ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία, χαρά σε αυτούς και σε όλο τον κόσμο !!!


                                       Το ΔΣ του Συλλόγου