Αγώνας δίχως αύριο για την Καλλονή εναντίων του Πανθρακικου στο στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή στις 13:30

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΙΣ 13.30, ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ


Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην 5η αγωνιστική, αλλά το παιχνίδι της Καλλονής με τον Πανθρακικό την Κυριακή, στις 13.30, στο Στάδιο Μυτιλήνης, χαρακτηρίζεται ως πρώιμος τελικός για την ομάδα της Λέσβου. Με μόλις έναν βαθμό μέχρι τώρα, η Καλλονή αναζητά όσο τίποτα άλλο ένα τρίποντο που θα της δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για την συνέχεια, αλλά παράλληλα θα την ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αντίπαλός της μια ομάδα με τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτήν, ο Πανθρακικός, ο οποίος υποβιβάστηκε πέρυσι και έχει κάνει μια νεανική ομάδα με στόχο την παραμονή. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το παιχνίδι είναι… εξάποντο και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα φέρει γκρίνια στην ομάδα. Ο Γιώργος Βαζάκας προσπάθησε όλη την εβδομάδα να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και να τους εξηγήσει την σημασία της αναμέτρησης, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Ρεπετσάς που αποβλήθηκε κόντρα στον Άρη.

Ο αγώνας ξεκινά στις 13.30 για να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στην επιστροφή τους στην Κομοτηνή. Σήμερα και αύριο θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη), τα εισιτήρια για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Η προπώληση θα  γίνει από  τις 10:00 έως τις 16:00, ενώ αύριο Σάββατο τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00-14:00. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 11:30.

Football League 5η αγωνιστική

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Απόλλων – Αγροτικός Αστέρας
Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος
Κισσαμικός – Σπάρτη
Πανελευσινιακός – Άρης
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Καλλονή – Πανθρακικός (13:30)
Αχαρναϊκός – Καλλιθέα
Λαμία – Τρίκαλα
ΟΦΗ – ΑΟ Χανιά (17:00).


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ