Κολλημένη στις ισοπαλίες η Καλλονή - Καλλονή - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

ΦΩΤΟ: scorelesvos.gr
Γιορτές σε τροχιά υποβιβασμού θα κάνει η ΑΕΛ Καλλονής.
Η ομάδα της Λέσβου δεν κατάφερε ούτε μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας που απέσπασε ισοπαλία (0-0) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και διεύρυνε έτσι το αήττητο σερί της εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για να φτάσουν στην πρώτη φετινή νίκη, αλλά η θεσσαλική ομάδα ήταν διαβασμένη και πέτυχε τον στόχο της, που ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν και από την Καλλονή απουσίαζε ο βασικός κεντρικός της αμυντικός, Θανάσης Ραπετσάς, οι «κυανέρυθροι» κράτησαν το μηδέν παθητικό, όμως δεν είχαν την ουσία στην επίθεση.
Η ομάδα της Λέσβου μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι, έκλεισε τους Θεσσαλούς στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Μάλιστα, στο 10' ο Καραγιάννης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ταΐρη, ενώ στο 22' ο Φέτσης δεν βρήκε στόχο με σουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «κυανέρυθροι» μπήκαν το ίδιο επιθετικά, ο Δημήτρης Γαβαλάς πέρασε στο ματς τον Λαμπράκη και στο 60' η ΑΕΛΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της, όταν ο Φράγκος με σουτ από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Όσο περνούσε η ώρα ήταν λογικό ότι το άγχος θα βάραινε τα πόδια των γηπεδούχων, με την Αναγέννηση να κρατά το μηδέν παθητικό και να πετυχαίνει τον στόχο της, που ήταν η κατάκτηση έστω ενός πόντου. Ωστόσο, προς το τέλος της αναμέτρησης η ΑΕΛΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο.

Συγκεκριμένα, στο 86' ο Κέρι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πρίφτη, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και από κόρνερ του Παραΐμπα ο γκολκίπερ της ΑΣΑ έκανε λάθος εκτίμηση, έχασε τη μπάλα και οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Χαμένη της ισοπαλίας αναμφίβολα ήταν η Καλλονή, η οποία έκλεισε το 2016 χωρίς νίκη στο γήπεδό της και σε τροχιά υποβιβασμού. Ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία στη Football League για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι πρέπει να ενισχυθούν σε μεγάλο βαθμό για να κερδίσουν θέσεις στη βαθμολογία.


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Ντάλλας (55' Λαμπράκης), Γιουκαρής (83' Σοφιάνης), Γιώργου, Παραΐμπα, Φράγκος (69' Κέρι), Μπουρντουζάν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης (66' Ζδράβος), Σμίλτος (85' Υφαντής), Καραγιάννης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Τζέκος (90'+2' Ντιατά).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) 

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Πηγή footballleaguenews.gr