To Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έγινε πλατινένιο! (ΦΩΤΟ)

Η μέγιστη διάκριση του Platinum βραβείου, που απονεμήθηκε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, από το θεσμό «Αιωνόβια Brands- Από γενιά σε γενιά».


Το βραβείο, που έχει θεσπιστεί με πρωτοβουλία του περιοδικού The Business Review και την ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ, του ΕΒΕΑ και του ΣΕΛΠΕ, αποτελεί επίσημη αναγνώριση των 120 και πλέον χρόνων ιστορίας και επιτυχημένης παρουσίας του Ούζου Πλωμαρίου στην ελληνική αγορά.

Η ποτοποιία δήλωσε για τη διάκριση: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείο, το οποίο συμβολίζει για εμάς την αγάπη και υποστήριξη που δείχνουν οι καταναλωτές στο Ούζο Πλωμαρίου, όλα αυτά τα χρόνια. Τους το αφιερώνουμε λοιπόν, με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουμε να παράγουμε το εξαιρετικής ποιότητας αυτό απόσταγμα και για τους επόμενους αιώνες».

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου, ξεκινά το 1894 στο Πλωμάρι της Λέσβου, όπου και παράγεται μέχρι σήμερα, με την ίδια μυστική συνταγή που εμπνεύστηκε ο Ισίδωρος Αρβανίτης. Προϊόν 100% από απόσταξη, παράγεται από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, όπως ο γλυκάνισος που καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα στο Λισβόρι της Λέσβου και με παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου διακρίνεται για το ιδιαίτερο άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ούζο Πλωμαρίου: