Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του TEDxLesvos 2016

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του TEDxLesvos 2016


Βρισκόμαστε έναν μήνα πριν τη πραγματοποίηση του TEDxLesvos την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης.

Περισσότεροι από δέκα ομιλητές θα φθάσουν στο νησί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και, πλαισιωμένοι από performers, θα μιλήσουν για τις δικές τους «Οδύσσειες & Ιθάκες» από την σκηνή του TEDxLesvos.

Στόχος της ομάδας είναι να διατεθούν τα εισιτήρια σε όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό. Για αυτό τον λόγο, υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων, το κανονικό, που κοστίζει 25 ευρώ, και το μειωμένο, με κόστος 12 ευρώ, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους (με κάρτα ανεργίας, που βρίσκεται σε ισχύ) και φοιτητές (με ενεργό φοιτητικό πάσο). Επίσης, υπάρχουν δύο τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων: οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αγοράσουν ηλεκτρονικά ή από τα σημεία πώλησης.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο www.tedxlesvos.com/tickets-2016

Οι ομιλητές

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί πέντε συμμετέχοντες ομιλητές του TEDxLesvos.

Ο Νίκος Τζαβίδης, είναι καθηγητής Στατιστικής Μεθοδολογίας με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου και του Μάντσεστερ και είναι εκλεγμένο μέλος της Βασιλικής Στατιστικής Εταιρείας και του Διεθνούς Στατιστικού Ινστιτούτου. 

Ο Αλέξανδρος Λουπασάκης είναι γιατρός και ιδρυτής του θεραπευτικού προγράμματος Κλινικής Γέλιου, ενώ έχει υπάρξει δημιουργός εργαστηρίων και θεραπευτικών, βιωματικών προγραμμάτων.

H Ιωάννα – Μαρία Γκέρτσου είναι ακτιβίστρια, συνιδρύτρια σχολής σκύλων – οδηγών και ψυχολόγος ειδικευμένη στη γνωσιακή επιστήμη. Το 2008 είχε οραματιστεί – και υλοποίησε – την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ΜΚΟ, που ανήγαγε το θεσμό των σκύλων – οδηγών σε δωρεάν κοινωνική μέριμνα και υψηλού επιπέδου υπηρεσία προς τους ΑμεΑ.

Ο Μάνος Ματσαγγάνης είναι αναπληρωτής καθηγητής Δημόσιας Οικονομικής στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο London School of Economics, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, άλλα και σε διεθνείς οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ΟΟΣΑ, η UNICEF και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο Ευστράτιος Αλεξάνδρου είναι εργοθεραπευτής με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία και στη χρήση Αναπτυξιολογικών και Νευροψυχολογικών τεστ. Από το 2007 διευθύνει εταιρεία, που έχει ως σκοπό την παροχή προγραμμάτων ειδικής αγωγής, την παροχή ομαδικών δεξιοτήτων κοινωνικοποίησης παιδιών, την εκπαίδευση γονέων και ειδικών σε θέματα ειδικής αγωγής κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές του TEDxLesvos μπορείτε να βρείτε στο www.tedxlesvos.com/speakers-2016

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TEDxLesvos 2016
«Οδύσσειες & Ιθάκες»
4 Δεκεμβρίου 2016
Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Όλα τα νέα του TEDxLesvos εδώ:
Επίσημη ιστοσελίδα: www.tedxlesvos.com
Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLesvos/
Twitter: https://twitter.com/tedxlesvos

Instagram: https://www.instagram.com/tedxlesvos/