Καλλονή για SUPER LEAGUE….μέσα στο Γεντι Κουλε- ΟΦΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ 2-2

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν κατάμεστο από 4.000 φίλους του ΟΦΗ, όμως η Καλλονή χάλασε τη γιορτή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της κρητικής ομάδας, «κλέβοντας» στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας, 2-2.


Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Καλλονή (2-2) φεύγει από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας υποχρεώνοντας τους Κρητικούς σε νέα γκέλα.

Νέα στραβοπάτημα για τον ΟΦΗ μετά από αυτό της πρεμιέρας με τον Κισσαμικό, με τους Κρητικούς να αυτοκτονούν και πάλι, αφού ενώ πήραν δύο φορές το προβάδισμα κόντρα στην Καλλονή, ισοφαρίστηκαν αμφότερες και η ομάδα της Καλλονής με το 2-2 «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Όστοϊτς, που στο 38' εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του χαντί και με κεφαλιά «βρήκε» δίχτυα. Παρόλα αυτά, η Καλλονή είχε απάντηση, αφού με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Φράγκος σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα. 

Ο ΟΦΗ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 68', με δράστη αυτή τη φορά τον Όγκμποε, ενώ κοινός παρονομαστής, ο Χάντι, ο οποίος έβγαλε μία ακόμα ασίστ. Όλα έδειχναν ότι οι Κρητικοί θα πάρουν την πρώτη τους νίκη, όμως και πάλι στα τελευταία λεπτά ήρθε η ψυχρολουσία. Κόντρα στον Κισσαμικό, ήταν το 87ο λεπτό, σήμερα ήταν το 88ο, με τον Λαμπράκη να «κλέβει» τον βαθμό της ισοπαλίας, με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, γράφωντας το τελικό 2-2. 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μίκιτς (46’ Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (85’ Κοιλιάρας), Μάνος (62’ Όγκμποε).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Άντερσον (46’ Κέρι), Φράγκος, Μπουρντουζάν, Τριανταφύλλου (59’ Λαμπράκης).

Κίτρινες: 14’ Μίκιτς, 29’ Κώτσιος, 72’ Κομεσίδης - 42’ Ποζατζίδης, 45’ Ρεπετσάς.

Τα τελικά αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής Footbal league που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο:

Χανιά-Αγροτικός Αστέρας 0-2 (1', 7' Τεγούσης)
Σπάρτη-Απόλλων Σμύρνης 0-2 (25', 44' Αλμπάνης)
Άρης-Αιγινιακός 1-1 (90+6' πέν. Τάτος / 87' Ραγνκέλοφ)
Καλλιθέα-Παναιγιάλειος 1-0 (86' Μπέλης)
Λαμία-Κισσαμικός 2-0 (41' Αναστασιάδης, 88' Ντουρμισάι)
Πανελευσινιακός-Αχαρναϊκός 1-3 (68' Ρόκας / 43΄, 45' Ντούνγκα, 89' Γουερέ)
Πανθρακικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 1-1 (63' Γιαννιστάνης / 25΄Κάκκο)
ΟΦΗ-Καλλονή 2-2 (38' 'Οστοϊτς, 72' Όγκμποε / 60' Φράγκος, 88' Λαμπράκης)