OTE: Βλάβη στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet στην περιοχή της Ερεσου λογω καιρικών συνθηκών-Μάχη έδωσαν οι τεχνικοί για να τις επαναφέρουν

OTE: Βλάβες στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet στην περιοχή της Ερεσου


Ο Όμιλος ΟΤΕ ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αποκατάσταση βλάβης που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ και επηρεάζει υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών στη Λήμνο και μέρος της Λέσβου (περιοχή Ερεσού). Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και internet λειτουργούν κανονικά.

Η βλάβη προήλθε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή λόγω των οποίων  κόπηκαν τόσο το κύριο όσο και το εφεδρικό δίκτυο οπτικών ινών, το οποίο εξυπηρετεί τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των παραπάνω περιοχών, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας η Υπεραστική τηλεφωνία και η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ήδη, μέσω αναδρομολογήσεων, έχει αποκατασταθεί η υπεραστική τηλεφωνία στη Λήμνο. Η πλήρης αποκατάσταση αναμένεται πιθανώς εντός της ημέρας.

Οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται από την πρώτη στιγμή για την αποκατάσταση της βλάβης. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που συνεχίζονται δυσχεραίνουν το έργο της αποκατάστασης καθώς είναι πολύ δύσκολη η προσέγγιση των δύο σημείων.


Ο Όμιλος ΟΤΕ ζητάει την κατανόηση των συνδρομητών και τους διαβεβαιώνει ότι οι άνθρωποί του καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τεχνικούς της πρώτης γραμμής που, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες, φροντίζουν καθημερινά για την απρόσκοπτη επικοινωνία μας.