ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή κυκλοφορίας από αύριο έως την Παρασκευή σε κεντρικούς δρόμους της Μυτιλήνης-Δείτε ποιοι είναι

«Διευκόλυνση της διέλευσης τροχοφόρων λόγω ασφαλτόστρωσης οδών»


Ο Δήμος για την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης με ασφαλτόμιγμα» θα προβεί,  αύριο, 3-11-2016, ημέρα Πέμπτη από ώρα 08:00  έως και μεθαύριο 4-11-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00,  σε ασφαλτόστρωση των οδών Ναυμάχου  Αποστόλη  και  Σμύρνης.

Σύμφωνα με την,  με αριθ. 43/2016,   Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Λέσβου θα διακοπεί  η κυκλοφορία στην οδό Ναυμάχου Αποστόλη  από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  έως την οδό Οδυσσέα  Ελύτη. Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σμύρνης  από τη συμβολή της  με την οδό Ελ. Βενιζέλου  έως τη συμβολή της  με την οδό Οδυσσέα Ελύτη.

Έτσι  τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό  Οδυσσέα Ελύτη θα απαγορεύεται η αριστερή πορεία στην οδό Ναυμάχου Αποστόλη και τα οχήματα που κινούνται στην οδό Καβέτσου θα απαγορεύεται  η αριστερή πορεία στην οδό Σμύρνης. Γίνεται μνεία ότι οι οδοί Ναυμάχου Αποστόλη και Σμύρνης είναι μονής κατεύθυνσης. Τα δε λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  Λέσβου θα εισέρχονται και θα εξέρχονται από την αφετηρία τους, από την οδό Ηλία Ηλιού.
Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, θα υπάρχει το ειδικό προσωπικό και η κατάλληλη σήμανση (με προειδοποιητικές πινακίδες και με αναλάμποντες φανούς επισήμανσης κινδύνου και την ημέρα και την νύχτα, περιφράξεις σκαμμάτων και χώρων (άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ.).

Επειδή πρόκειται για ένα έργο  κοινής ωφέλειας, αφού η κακή κατάσταση του  οδοστρώματος  σ’  αυτές τις κεντρικές οδούς καταπονεί πεζούς,  οδηγούς   και οχήματα, κάνουμε έκκληση σ’ όλους του συνδημότες μας να  βοηθήσουν με τη στάση τους  την Τροχαία Μυτιλήνης,  η οποία  θα ρυθμίζει κατά τη διάρκεια των εργασιών τη διέλευση των οχημάτων από τις παρακείμενες οδούς.

Μυτιλήνη 2-11-2016
Ο Αντιδήμαρχος

Στρατής Τζιμής