ΤΩΡΑ: ΧΑΟΣ στην Μόρια- Πληροφορίες για νεκρούς και πολλούς τραυματίες

ΧΑΟΣ στην Μόρια



UPDATE: 01:15


Πληροφορίες τώρα αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι 2, μια γιαγιά ηλικίας 66 ετών και μια μητέρα ηλικίας 25 ετών, ενώ χαροπαλεύουν για να κρατηθούν στην ζωή τα δυο παιδιά ηλικίας 6 και 4 ετών..

UPDATE ωρα 00:35:

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπάρχουν δεκάδες μετανάστες –ως αυτόπτες μάρτυρες- άνθρωποι της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες αλλά και αστυνομικές δυνάμεις και κατά πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για να σπεύσει ντακότα να μεταφέρει στην Αθήνα τους υπόλοιπους σοβαρά τραυματίες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός!

Πίσω στη Μόρια τώρα, η αναστάτωση είναι μεγάλη καθώς πολλοί μετανάστες δεν έχουν καταλάβει το τι ακριβώς έχει γίνει από την έκρηξη και μετά και πολλοί μάλιστα έχουν βγει εκτός του κέντρου.


Αρχική δημοσίευση ΩΡΑ: 00:20

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγη ώρα στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για μία γυναίκα και δύο παιδιά νεκρά και τουλάχιστον 8 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μετανάστες έχουν βάλει φωτιά σε σκηνή τουλάχιστον με αποτέλεσμα τουλάχιστον 8 άτομα να έχουν τραυματιστεί κάποια εξ’ αυτών σοβαρά.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μια γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετανάστες εγκλώβισαν αστυνομικούς στο hot spot και τους επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια ενώ επενέβησαν και άνδρες των ΜΑΤ για να τους προστατεύσουν ενώ έχουν σπεύσει και άνδρες της πυροσβεστικής για να σβήσουν την φωτιά.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ Proactiva Open Arms έχουν επιβεβαιωθεί τρεις νεκροί: Μια γυναίκα κι δύο παιδιά.













Σε λίγο περισσότερα…