Betmasters.gr: Άγκυρα... στο Λονδίνο.

Σε Τουρκία και Αγγλία τα ματς της ημέρας στο Champions League.


Δύο είναι τα παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην σημερινή αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το πρώτο είναι το Άρσεναλ - Παρί, το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Η Άρσεναλ μετράει δύο στα δύο και 8-0 τέρματα μέσα στην έδρα της, ενώ η Παρί έχει επίσης δύο στα δύο εκτός έδρας, με απολογισμό τερμάτων 5-2. Το δεύτερο θα γίνει στην Τουρκία, όπου η Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Πρώτο μέλημα και των δύο θα είναι να μην χάσουν, ώστε να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Όμως, η αλήθεια είναι πως όποια κερδίσει, θα έχει κάνει το μεγάλο βήμα για μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Και στα δύο ματς, είναι πολύ δύσκολο να γίνουν προγνωστικά.

Στον πρώτο όμιλο, εκτός από το Άρσεναλ - Παρί διεξάγεται το ματς Λουντογκόρετς - Βασιλεία. Ο νικητής του αγώνα θα γίνει σούπερ φαβορί για την τρίτη θέση.

Στο δεύτερο όμιλο, εκτός από τον αγώνα της Άγκυρας, θα γίνει και το ματς Νάπολι - Ντιναμό Κιέβου. Οι Ιταλοί έχουν χρυσή ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν μια ανάσα από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Ντιναμό παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης και για να συνεχίσει να ελπίζει θέλει μόνο νίκη στον ιταλικό νότο.

Για τον τρίτλο όμιλο, στη Σκωτία, η Σέλτικ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση και την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους για την τρίτη θέση, οπότε θα παλέψουν μόνο για τη νίκη. Στο Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι, θα γίνει μάχη για τη δεύτερη θέση. Το Χ βολεύει τους Άγγλους, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στη δεύτερη θέση.

Στον τέταρτο όμιλο, η Ατλέτικο υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Η ισπανική ομάδα, προέρχεται από την κατραπακιά κόντρα στη Ρεάλ, αλλά θέλει να κερδίσει για να εξασφαλίσει την πρόκριση και κατά μεγάλο βαθμό, την πρώτη θέση του ομίλου. H PSV έχει ως στόχο την τρίτη θέση του ομίλου, οπότε ότι αποκομίσει από αυτό το ματς, θα είναι κέρδος γι αυτήν. Στο Ροστόφ - Μπάγερν, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και θέλουν να κερδίσουν για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση. Η Ροστόφ είναι ακριβώς στην ίδια θέση με την PSV, οπότε δεν θα έχει άγχος.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.