Betmasters.gr: Λατινική Αμερική, φιλικά και Ευρωλίγκα

Στο προσκήνιο η μάχη της Λατινικής Αμερικής για πρόκριση στο Μουντιάλ 2018


Μπορεί οι ευρωπαϊκές μάχες για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 να "σώπασαν" για λίγο (μέχρι τον επόμενο Μάρτιο), στη Λατινική Αμερική όμως υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί λογαριασμοί. 

Σήμερα, λοιπόν, διεξάγεται η 12η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας στη Ν. Αμερική και οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν ήδη βγάλει τις αποδόσεις τους, περιμένοντας εμάς να κάνουμε τις σωστές επιλογές. 

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς - νωρίς (στις 22.00) το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Βολιβία - Παραγουάη, σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού οι φιλοξενούμενοι "καίγονται" για τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, με τον άσο και το διπλό να βρίσκονται στο 2.70 και την ισοπαλία περίπου στο 3.25. Λίγο πιο αργά (στις 23.00) ακολουθεί το Εκουαδόρ - Βενεζουέλα, με τους γηπεδούχους (λογικά) να μη συναντούν πρόβληματα απέναντι στην αδύναμη αντίπαλό τους. 

Όσο προχωράει η νύχτα, τα πράγματα σοβαρεύουν περισσότερο, αφού στις 01.30 έχουμε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Στο ένα, η Αργεντινή υποδέχεται την Κολομβία με την "αλμπισελέστε" να μην έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, ενώ στο άλλο η Χιλή αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη με τη "ρόχα" να θέλει και αυτή οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνει σίγουρα μέσα στην πεντάδα ή και ακόμα να ανέβει πιο ψηλά αν της... κάτσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 04:15 με την αναμέτρηση Περού - Βραζιλία. Οι "Ίνκας" βρίσκονται μέσα στο κόλπο της πρόκρισης και θέλουν να επαναλάβουν το θρίαμβο επί των Βραζιλιάνων στο πρόσφατο Copa America. O άσος πληρώνει γύρω στο 5.50, το διπλό περίπου 1.65, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 3.70.

Μπορεί, όπως είπαμε, οι ευρωπαϊκές ομάδες να "καθάρισαν" με τις επίσημες υποχρεώσεις για την ώρα, όμως δυνατά φιλικά διεξάγονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γηραιάς Ηπείρου. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα Ιταλία - Γερμανία, Αγγλία - Ισπανία, Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού και Ρωσία - Ρουμανία. 

Τέλος, για τους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας η Ευρωλίγκα συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αγώνες για την 7η αγωνιστική. Αυτές είναι οι Εφές - Ούνιξ, Μπρόσε - Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε και Μιλάνο - Μπασκόνια.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.