Betmasters.gr: Eλληνο-ισπανικές μάχες στην Ευρωλίγκα

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Ρεάλ - Παναθηναϊκός.


Την τιμητική του έχει απόψε το μπάσκετ, καθώς "ντερμπάρες" με ελληνικό ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας. Δύο ζευγάρια που θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν το final four της διοργάνωσης (τουλάχιστον από άποψη ονομάτων) πρόκειται να συγκρουστούν απόψε για την 7η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (στις 20.00) και η Ρεάλ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (στις 22.00), κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των μπασκετικών και μη φιλάθλων. To "μη" πάει σε όλους τους άλλους που θα ασχοληθούν και στοιχηματικά με τα παιχνίδια μέσα από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην πέσει κάτω και από την οκτάδα με την υψηλότερη απόδοση για την απλή νίκη των "ερυθρολεύκων" να βρίσκεται στο 1.47, ενώ το διπλό αγγίζει το 2.80. Στην αναμέτρηση της Μαδρίτης, σαφέστατα το φαβορί είναι η Ρεάλ και αυτό φαίνεται από το μεγάλο χάντικαπ που δίνεται στον Παναθηναϊκό (+9.5), ο οποίος θα έχει στο νου του και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζαλγκίρις - Γαλατασαράι. 

Ελληνικό μπασκετικό ενδιαφέρον, όμως, σήμερα υπάρχει και στο Champions League, όπου η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δίνουν τις δικές τους μάχες στους ομίλους τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο "δικέφαλος του Βορρά" φιλοξενείται στις 19.00 στην έδρα της Νεπτούνας, ενώ η "Ένωση" αντιμετωπίζει στις 21.30 την Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία.

Με όλα τα παραπάνω, λογικό είναι το ποδόσφαιρο να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο πρόγραμμα μετά από την ακύρωση των αγώνων της Football League ξεχωρίζουν μόνο οι αναμετρήσεις για την 35η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.