38χρονη έμπορος ναρκωτικών στην Μυτιλήνη- Θα γέμιζε την Μυτιλήνη ηρωίνη

Σύλληψη 38χρονης στη Μυτιλήνη, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών


Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Συνελήφθη, χθες (03-11-2016) το πρωί στη Μυτιλήνη, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, σε συνεργασία με στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, μία (1) ημεδαπή ηλικίας 38 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, η 38χρονη εντοπίστηκε σε χώρο του λιμένα Μυτιλήνης και σε έλεγχο που της έγινε, με τη συνδρομή σκύλου, ειδικά εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε, κρυμμένη σε σημείο του σώματός της, μια (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 13,5 γραμμαρίων καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι ο 38χρονη προόριζε τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ναρκωτικές ουσίες, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν.


Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.