Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σχολή ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ- 30 φιάλες αίματος από τους μαθητές

Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 52 μαθητές - εθελοντές που προσήλθαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στη Σχολή ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα για να αιμοδοτήσουν.

Ο απολογισμός είναι θετικός καθώς αιμοδότησαν οι 30, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους. Το θετικότερο δε όλων - και το πιο ελπιδοφόρο - είναι ότι οι μισοί εξ’ αυτών (15), είναι άτομα νεαρής ηλικίας (18-20) που εγγράφηκαν ως νέα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι παρά την επιθυμία τους να αιμοδοτήσουν, για λόγους προστασίας της υγείας τους αυτό δεν κατέστη δυνατό (χαμηλή πίεση, χαμηλός αιματοκρίτης, αϋπνία, κούραση κτλ.).

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία, τις απογευματινές ώρες, με τη συνδρομή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το οποίο διέθεσε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τα απαραίτητα υλικά.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την έμπρακτη συμπαράσταση, σε ολόκληρη τη διαδικασία της αιμοδοσίας, του Διευθυντού της σχολής κου Αθανασίου Ιατρίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.


Το ΔΣτου Συλλόγου