Εκτός έδρας μπορεί….- Ερμιονιδα-Αιολικος 0-0- Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Γιάννης Πολλαετίδης

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, επιστρέφει από την Ερμιονίδα ο Αιολικός


Με τον βαθμό της ισοπαλίας, επιστρέφει από την Ερμιονίδα ο Αιολικός, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την τοπική ομάδα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Τοπικής.

 Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά αφού ο άσχημος καιρός (έβρεχε και έπνεε δυνατός άνεμος) αλλά και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψαν στις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς φάσεις, με παιχνίδι κέντρου ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε, ο Αιολικός είχε 1-2 καλές στιγμές και ένα δοκάρι με τον Χρήστου, στον αντίποδα οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δυο περιπτώσεις όπου χρειάστηκε ο Ζαχαρής να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές αποκρούσεις για να κρατήσει το μηδέν.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και αν μη τι άλλο κρίνεται θετικό για την ομάδα της Μυτιλήνης απέναντι σε μια ομάδα που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο φετινό πρωτάθλημα.
Με την ισοπαλία αυτή ο Αιολικός έφτασε τους 12 βαθμούς.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Πολλαετίδης

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Πολλαετίδης μιλώντας στο  Scorelesvos για την ισοπαλία στην Ερμιονίδα : «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, δυνατό που όποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Η Ερμιονίδα είχε τις στιγμές της, εμείς είχαμε τις δικές μας αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αν και είχαμε την  πιο κλασσική ευκαιρία  αυτή με τον Χρήστου. Είμαστε ευχαριστημένοι  από την προσπάθεια και στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναργειακό όπου θα πρέπει επιτέλους να κάνουμε και μια νίκη εντός έδρας». 


 Πηγη www.scorelesvos.gr