Το αριστούργημα του WOLFGANG AMADEUS MOZART «NTON TZOBANNI» στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET: LIVE IN HD» ΣΥΝΕΧΙZETAI ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ WOLFGANG AMADEUS MOZART «NTON TZOBANNI».


ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2016 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 10,00 ΕΥΡΩ

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met:Live in HD”, μετά την εκπληκτική πρεμιέρα με την παράσταση «Τριστάνος και Ιζόλδη» του Wagner που μάγεψε το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, την θρυλική όπερα του Wolfgang Amadeus Mozart «ΝΤΟΝ ΤΖΟΒΑΝΝΙ».

Ο Simon Keenlyside κάνει το ντεμπούτο του σε αυτόν τον ρόλο στη Met ως ο αμετανόητος γόης σε αυτήν τη σκηνοθεσία του αριστουργήματος του Mozart από τον βραβευμένο με Tony Award Michael Grandage. Ο Πρώτος Μαέστρος της Met Fabio Luisi διευθύνει μια διανομή που περιλαμβάνει τη Hibla Gerzmava ως Ντόννα Άννα, τη Malin Byström ως Ντόννα Ελβίρα, τη Serena Malfi ως Ζερλίνα, τον Adam Plachetka ως Λεπορέλο, τον Matthew Rose ως Μαζέτο, τον Kwangchul Youn ως Διοικητή και τον Rolando Villazón στο ντεμπούτο του στη Live in HD ως Ντον Οττάβιο.


Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.