Γιώργος Βαζακας «Η Καλλονή… θα φτάσει ψηλά» (vid)- Αρχίζει το πρωτάθλημα της Football league το ΣΚ 22-23/10

Την πρώτη του συνέντευξη σε τοπικό μέσο παραχώρησε στο Scorelesvos ο προπονητής της Καλλονής Γιώργος Βαζάκας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.


Ο έμπειρος τεχνικός μιλά στον Μανώλη Λαγουτάρη για το πρωτάθλημα της Football League, για το ρόστερ, για το μέλλον της Καλλονής αλλά και το τι να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού από την ομάδα. Επίσης αναφέρεται στο γιατί δεν ήρθε πριν από μερικά χρόνια στην Καλλονή αλλά και γιατί η διοίκηση της είναι...γρήγορη.

 

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Fotball league το Σαββατοκύριακο

Έστω και καθυστερημένα, το πρωτάθλημα της Football League ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως αποφασίστηκε μετά την ψηφοφορία των ομάδων.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα απάντησαν στo έγγραφο της Football League, στο οποίο η διοργανώτρια αρχή ζητούσε την οριστική απάντηση για το εάν επιθυμούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τα αποτελέσματα να είναι: δέκα ψήφοι υπέρ της έναρξης, επτά κατά και ένα λευκό.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει λοιπόν το προσεχές Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχουν λυθεί, όμως, τα δύο βασικά θέματα που οδήγησαν στην καθυστέρηση της σέντρας, δηλαδή του βασικού χορηγού και του τηλεοπτικού.

Να σημειώσουμε ότι η Καλλονή αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική της Football league τον Αχαρναικο εκτός έδρας