«Πανικός στo MARUSH...Live» από τον Μυτιληνιό Στράτο Καραλη- @MARUSH #23/10-23:30 (Προκυμαία Μυτιλήνης)

Ένα δικό μας παιδί που μας έλειψε ο Στράτος Καραμανώλης επιστρέφει δυναμικά την Κυριακή 23/10/16 για 1 μοναδική live βραδιά στο MARUSH café bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης.


O δικός μας Στράτος Καραμανωλης (καλλιτεχνικό όνομα Στράτος Καραλης) το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης συνεχίζει για ακόμα μια σεζόν την επιτυχημένη του πορεία στις πίστες των Αθηνών. Να σημειώσουμε ότι συχνά όπως και πριν λίγες ημέρες περιοδεύει στην Χίο αλλά και στην Λήμνο

O Στράτος Καραμανώλης μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το καλοκαίρι με το σχήμα του Νίκου Οικονομοπουλου-Στέλλα Καλλή και την Μαλού στο ΘΕΑ… Το χειμώνα τον βρίσκουμε στο εντυπωσιακό κέντρο FEVER διπλά σε Οικονομοπουλο… και με άλλα ονόματα που θα συζητηθούν.. Η έναρξη θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο.

Αν και μόλις 29 ετών ο Στράτος Καραμανώλης έχει μπει για τα καλά στις καρδιες των Αθηναίων καθώς συνεχίζει να είναι διπλά σε κάθε βήμα του Νίκου Οικονομοπουλου.

Ο νεαρός Στράτος Καραμανώλης από τη Μυτιλήνη έχει είδη κερδίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του μετά το νησί της Λέσβου και την Αθήνα.

Ο νεαρός τραγουδιστής κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι το «Πανικός στη καρδιά» από τη Minos Emi. 

Σε μουσική και στίχους Γιάννη Κουρκουμελη. 

Ο Στράτος Καραλής (Στράτος Καραμανωλης) είναι το νέο απόκτημα της δισκογραφικής εταιρείας Minos Emi.

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η δισκογραφική εταιρία επενδύει σε νέες φωνές και πρόσωπα. Έτσι, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του Στράτου Καραλή «Πανικός στην καρδιά» με την υπογραφή του Γιάννη Κουρκουμέλη.

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε η ο αδελφός μου όπως τον φωνάζω εγώ με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Να σημειώσουμε ότι ο Στράτος ποτέ δεν ξέχνα τον τόπο που τον ανέδειξε και κατά διαστήματα όπως έγινε και  πριν μερικές μέρες επιστρέφει στην Λέσβο…. Και ανεβάζει την διάθεση των Λέσβιων με Live σε επιλεγμένα καταστήματα μαζί με τον Μαέστρο του Νίκο.

Ακούστε τον:




INFO

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10-16

On Decks: Dj Manolo

ΕΝΑΡΞΗ 23:30

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com