LESVOSTRAIL, 09.10.2016 : "Λέσβος...δοκιμάστε τα όρια σας σε ένα μοναδικό αγώνα δρόμου-βουνού..."

LESVOSTRAIL, 09.10.2016

"Λέσβος...δοκιμάστε τα όρια σας σε ένα μοναδικό αγώνα δρόμου-βουνού..."


"LESVOSTRAIL 2016", Μια πρόκληση, ένα μεγάλο Αθλητικό Γεγονός, μια συλλογική προσπάθεια φορέων της Λέσβου να αναδείξουν τον Αθλητισμό και την μοναδική Λεσβιακή φύση, τους ελαιώνες της, τη θάλασσα και τα μονοπάτια της φύσης, την ποιοτική και εναλλακτική επιχειρηματική προσέγγιση στην επισκεψιμότητα.

Η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, ΕΤΑΛ Α.Ε. μέσω του προγράμματος "HOST", - Ο Ελαιώνας ως παράγοντας βιώσιμης Ανάπτυξης, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. με μία διακρατική σύμπραξη της Ιταλίας, Μάλτας Σλοβενίας και Ελλάδας επιχειρούν για στη Λέσβο την πρωτότυπη για το νησί μας διοργάνωση Αγώνα Δρόμου Βουνού.

Στόχος είναι μια Γιορτή της Φύσης και του Αθλητισμού, η ανάδειξη της θετικής εικόνας της Λέσβου ως προορισμός και η εναλλακτική προσέγγιση στον τουρισμό. Στόχος να γίνει θεσμός που θα δείξει στο κόσμο την μοναδικότητα της Λέσβου εισάγοντάς την ως ένα νέο προορισμό στους Αγώνες Δρόμου-Βουνού.(Mountain-Running)

Για την διοργάνωση αυτής της προσπάθειας συνεργάζονται δυναμικά στη Λέσβο, ο Δήμος Λέσβου με την ανάδειξη του Δικτύου Περιηγητικών Διαδρομών και Μονοπατιών στη Φύση, Το Επιμελητήριο Λέσβου με την ανάδειξη της ποικιλίας και ποιότητας των τοπικών προϊόντων και του ελαιώνα της Λέσβου, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την αθλητική υποστήριξη, και ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου με την τοπική επιχειρηματικότητα να αγκαλιάζει και να υποστηρίζει δυναμικά την υλοποίηση.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 από νωρίς το πρωί δίνεται η εκκίνηση τεσσάρων διαδρομών, σχεδιασμένες για να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και τον αθλητισμό.

LESVOSTRAIL 37χλμ, μια νέα μεγάλη αθλητική πρόκληση από τη θάλασσα του Μολύβου, τα χωριά της περιοχής του Λεπέτυμνου την απίθανη εναλλαγή τοπίων, την υπέρβαση ορίων.

LESVOSRUNNING 4χλμ, μια γρήγορη αλλά απαιτητική αθλητική διαδρομή στον παραδοσιακό Μόλυβο

LESVOSWALK 4χλμ, Δυναμικό Βάδην στο Μόλυβο για όλους.

LESVOSkids 600μ, Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τη φύση και τον αθλητισμό.
Τέσσερις Διαδρομές σε μια γιορτή του αθλητισμού και της φύσης με πολλά αναμνηστικά δώρα και εκδηλώσεις για όλους τους συμμετέχοντες.

Για ΕΓΓΡΑΦΕΣ και κάθε πληροφορία επισκεφτείτε την επίσημη Ιστοσελίδα του αγώνα www.lesvostrail.eu, fb: Lesvostrail, και τις σελίδες www.olivetrail.eu, fb:FOOT - Fit on Olive Trails, και στο Twitter @lesvostrail.

Kάντε την εγγραφή σας, τρέξτε μαζί μας στη φύση της Λέσβου, ζήστε την πρόκληση και πάρτε μαζί σας αξέχαστες αναμνήσεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - LESVOSTRAIL 2016

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 09.10.2016 στον 1ο ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. "LESVOSTRAIL 2016". (www.lesvostrail.eu - fb: LesvosTrail)

Η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, ΕΤΑΛ Α.Ε., ως εταίρος του προγράμματος "HOST", - Ο Ελαιώνας ως παράγοντας βιώσιμης Ανάπτυξης, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. με μία διακρατική σύμπραξη της Ιταλίας, Μάλτας Σλοβενίας και Ελλάδας. Οι εταίροι επιχειρούν για στη Λέσβο την πρωτότυπη για το νησί μας διοργάνωση Αγώνα Δρόμου Βουνού.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 από νωρίς το πρωί δίνεται η εκκίνηση τεσσάρων διαδρομών, σχεδιασμένες για να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν τη φύση και τον αθλητισμό.

08:00, LESVOSTRAIL 37χλμ, μια νέα μεγάλη αθλητική πρόκληση που ξεκινά από τον Μόλυβο και τη θάλασσα της Εφταλούς, την παραδοσιακή Συκαμινιά, τα χωριά της περιοχής του Λεπέτυμνου την απίθανη εναλλαγή τοπίων, την υπέρβαση ορίων.

10:30, LESVOSRUNNING 4χλμ, μια γρήγορη αλλά απαιτητική αθλητική διαδρομή στον παραδοσιακό Μόλυβο

10:45, LESVOSWALK 4χλμ, Δυναμικό Βάδην στο Μόλυβο για όλους.

10:00 LESVOSkids 600μ, τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τη φύση και τον αθλητισμό.
Η διοργάνωση αποτελεί μια πρόκληση, ένα μεγάλο Αθλητικό Γεγονός, μια συλλογική προσπάθεια φορέων της Λέσβου να αναδείξουν τον Αθλητισμό και την μοναδική Λεσβιακή φύση, τους ελαιώνες της, τη θάλασσα και τα μονοπάτια της φύσης, την ποιοτική και εναλλακτική επιχειρηματική προσέγγιση στην επισκεψιμότητα.

Για την διοργάνωση αυτής της προσπάθειας συνεργάζονται με την ΕΤΑΛ Α.Ε., ο Δήμος Λέσβου με την ανάδειξη του Δικτύου Περιηγητικών Διαδρομών και Μονοπατιών στη Φύση, το Επιμελητήριο Λέσβου με την ανάδειξη της ποικιλίας και ποιότητας των τοπικών προϊόντων και του ελαιώνα της Λέσβου, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την αθλητική υποστήριξη, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου με την τοπική επιχειρηματικότητα να αγκαλιάζει και να υποστηρίζει δυναμικά την υλοποίηση, και με δεκάδες εθελοντές να ενισχύουν αποτελεσματικά την διοργάνωση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Χατζηβασιλείου

Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΤΑΛ Α.Ε.