Betmasters.gr: Κύπελλο με μεγάλους και Γιουνάιτεντ – Σίτι

Όλα τα λεφτά στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.


Μπορεί να έχει κύπελλο Ελλάδος απόψε, ωστόσο το παιχνίδι γύρω από το οποίο κινούνται όλες οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος σήμερα είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο Μουρίνιο βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και αμφισβήτηση έπειτα από την 4άρα στο "Στάμφορντ", ενώ και η Σίτι περνά μία μίνι κρίση, καθώς εξακαλουθεί να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 5 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το Λιγκ Καπ έχει και λονδρέζικο ντέρμπι, αφού σχεδόν την ίδια ώρα παίζουν Γουέστ Χαμ - Τσέλσι. Το Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ έρχεται σε τρίτη μοίρα.

Στο κύπελλο Ελλάδας ρίχνονται όλοι οι "μεγάλοι" πλην του Παναθηναϊκού που έπαιξε πρωτάθλημα τη Δευτέρα. Έτσι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά και ο ΠΑΟΚ τη Λάρισα. Πολύ κρίσιμα για τη συνέχεια θα είναι τα Πανιώνιος - Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη και Ατρόμητος - Παναιτωλικός.

Στη Serie A πλην του Τζένοα - Μίλαν, που διεξήχθη χθες, και του Παλέρμο - Ουντινέζε, που διεξάγεται αύριο, όλες οι υπόλοιπες ομάδες ρίχνονται στη μάχη απόψε. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους φιλοξενεί την θριαμβεύτρια του ντέρμπι της Γένοβας, Σαμπντόρια. Νάπολι και Φιορεντίνα λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υποδεχόμενες τις Έμπολι και Κροτόνε αντίστοιχα. Δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο για την Ίντερ, που απογοήτευσε για άλλη μια φορά χάνοντας από την Αταλάντα, και τώρα παίζει στο "Μεάτσα" με την Τορίνο. Η Ρόμα έχει δύσκολη έξοδο στη Σασουόλο και η συμπολίτισσα Λάτσιο παίζει στο "Ολίμπικο" με την Κάλιαρι. Κιέβο - Μπολόνια και Πεσκάρα - Αταλάντα τα άλλα δύο ματς της ημέρας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.