Betmasters.gr: Σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία

 Το Μίλαν - Γιουβέντους κλέβει την παράσταση στο σαββατιάτικο πρόγραμμα.


Μπορεί κάποτε να έκρινε τίτλους και σήμερα να μην συμβαίνει το ίδιο, όμως το ματς Μίλαν - Γιουβέντους είναι πάντα ένα παιχνίδι που έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Κι αυτό γιατί οι δύο αυτές ομάδες είναι οι καλύτερες στην Ιταλία την τελευταία 30ετία. Η Γιούβε είναι και φέτος το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ η Μίλαν παλεύει με κύριο στόχο να μπει στην πρώτη τετράδα. Τα προγνωστικά στοιχήματος λένε διπλό, γι αυτό κιόλας η απόδοση για τη νίκη της Γιουβέντους δεν ξεπερνάει το 1,90. Όμως, όποιος υποτιμήσει τη Μίλαν, ιδιαίτερα φέτος, θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Επίσης για τη Serie A, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι μίσους της Γένοβας, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και τη Τζένοα. Ελαφρύ φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η φιλοξενούμενη, αλλά σε τέτοια ματς δεν παίζει καθοριστικό ρόλο η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, αλλά το πάθος και η δίψα για τη νίκη.

Στη Σούπερ Λίγκα, σαφώς και ξεχωρίζει ο αγώνας ΑΕΚ - Πανιώνιος. Υπάρχει εδώ και χρόνια μια κόντρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά λόγω και της αγωνιστικής ανόδου του Πανιωνίου φέτος, υπάρχει και πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες είναι κοντά στην κορυφή και εκεί θέλουν να παραμείνουν. Σήμερα διεξάγονται και τα Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς - Ξάνθη.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Γκλάντμπαχ, σ' ένα ματς που κάποτε έκρινε τον πρωταθλητή. Οι Γκλάντμπαχ είναι πεσμένη φέτος, ενώ η Μπάγερν δεν είναι και στην καλύτερή της φόρμα. Άλλωστε, το οτι δεν κατάφερε να κερδίσει τη Φρανκφούρτη, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω για πολύ ώρα, είναι ενδεικτικό της κατάστασής της. Στα άλλα ματς έχουμε: Ίγκολσταντ - Ντόρτμουντ, Χέρτα - Κολωνία, Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ, Ντάρμσταντ - Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν - Χόφενχάιμ.

Για την Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι σήμερα. Όσον αφορά τις μεγάλες ομάδες, Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο και η Λίβερπουλ τη Γ. Μπρομ. Στα υπόλοιπα, Μπέρνλι - Έβερτον, Χαλ - Στόουκ, Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας, Σουόνσι - Γουότφορντ και Γ. Χαμ - Σάντερλαντ.

Μεγάλο ματς για την Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι το Βαλένθια - Μπαρτσελόνα. Είναι γνωστό πως οι "νυχτερίδες" αποτελούν τον κακό δαίμονα για τους Καταλανούς, ενώ το γεγονός πως έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους (Τσέζαρε Πραντέλι) τους δίνει μια κάποια δυναμική. Η Μπάρτσα είναι ομαδάρα και από τις ορέξεις της εξαρτάται το πως θα πάει το ματς. Στα άλλα ματς της ημέρας έχουμε: Εσπανιόλ - Εϊμπάρ, Σοσιεδάδ - Αλαβές και Γρανάδα - Χιχόν.
Για το Σαμπιονά, δεν υπάρχει αγώνας των Μονακό και Παρί. Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε: Λυών - Γκανκάν, Μπορντό - Νανσί, Λιλ - Μπαστιά, Ντιζόν - Λοριάν, Ανζέ - Τουλούζ και Ναντ - Ρεν.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.