Betmasters.gr: Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Σε άσχημη κατάσταση ο Ολυμπιακός, χωρίς Αλμέιδα η ΑΕΚ.


Πολύ μεγάλο ματς αναμένεται να γίνει σήμερα στο Καραϊσκάκης (20:30). Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις ήττες κόντρα σε Λάρισα και ΑΠΟΕΛ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τρίτη συνεχόμενη γκέλα θα φέρει εξελίξεις, όσον αφορά τον προπονητή. Άλλωστε, ο Ουζουνίδης παραμονεύει και δεν παύει να είναι η αδυναμία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα πάντα πήγαιναν καλά στην ΑΕΚ μέχρι και μια βδομάδα πριν, αλλά οι τραυματισμοί των Μάνταλου και Αλμέιδα σε συνδυασμό με τη γκέλα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή, έφεραν προβληματισμό και αμφισβήτηση ακόμη και στο πρόσωπο του Κετσπάγια. Όσον αφορά τις αποδόσεις από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, ο άσος είναι στο 1,90, η ισοπαλία στο 3,40 και το διπλό στο 4,50.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν ήταν κακός κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν άτυχος. Η εμφάνισή του στο μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στους Κύπριους δεν είχε καμία σχέση με το χάλι του AEL FC Arena. Πάντως, στο τέλος του αγώνα για το Europa League υπήρχαν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού που μετά βίας περπατούσαν μέσα στο γήπεδο, λόγω της υπερκόπωσης. Ο Ιντέγε είναι συγκινητικός φέτος, αλλά δεν έχει πάρει ανάσα, παίζοντας συνεχώς. Ο Ντε Λα Μπέγια σφίγγει τα δόντια για να παίζει, αφού και κουρασμένος είναι και τραυματίας. Ο Καμπιάσο είναι 36 χρονών και δεν χάνει ούτε λεπτό, ενώ ο Μιλιβόγιεβιτς πρέπει να παίζει δύο συνεχόμενα χρόνια σε όλα τα ματς. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού όμως δεν είναι μόνο η κούραση, αλλά κυρίως η άμυνα. Μιλάμε για μετριότατες επιλογές, με παίκτες που δεν ταιριάζουν στο μέγεθος του Ολυμπιακού. Αν προσθεθούν και οι αλλοπρόσαλλες επιλογές του Μπέντο στον καταρτισμό της ενδεκάδας, σίγουρα καταλήγουμε να βγάζουμε συμπέρασμα για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Το κλίμα στην ΑΕΚ στράβωσε λόγω της ισοπαλίας με τον Ηρακλή. Θα μπορούσε τώρα να είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία και να έχει και το πλεονέκτημα της γκέλας στον Πειραιά. Ο Μάνταλος θα παίξει λογικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας, έστω και με προστατευτική μάσκα. Τρομερή η απουσία του Αλμέιδα, όχι τόσο γιατί ο Πορτογάλος είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά γιατί κυρίως δεν υπάρχει αξιόπιστος αντικαταστάτης. Ο Κετσπάγια σκέφτεται να βάλει ή τον Μπακασέτα ή τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης, με τους Πατίτο και Λάζαρο στα πλάγια. Πάντως, για να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης η ΑΕΚ, θα πρέπει να πιέσει τον Ολυμπιακού εκεί που πονάει, δηλαδή στην άμυνα. Αν η ΑΕΚ κάτσει πίσω και περιμένει, ο Ολυμπιακός έχει σαφές πλεονέκτημα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.