Betmasters.gr: Μπαρτσελόνα για CHL και Γιουνάιτεντ για Europa

Φαβορί για το ΤΣΛ η Μπάρτσα και για το Europa η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο.


Μετά από δύο αγωνιστικές στο Champions League και το Europa League οι εταιρίες που δίνουν νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα έχουν διαμορφώσει ανάλογα τις αποδόσεις τους για τις ομάδες που θα το κατακτήσουν. Βέβαια είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά ίσως γι αυτό υπάρχουν ακόμη αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που προηγείται, με απόδοση 4,00 και ακολουθεί λίγο πίσω η Μπάγερν Μονάχου με 4,50. Η Ρεάλ, παρά τις συνεχείς γκέλες, κρατιέται ακόμη στην 3η θέση με απόδοση 6,50 και η Σίτι του Πέπ Γκουαρντιόλα είναι τέταρτη με 10,00. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Ατλέτικο με 14,00, ενώ με την ίδια ακριβώς απόδοση προσφέρεται η Γιουβέντους. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι αυτές της Ντόρτμουντ (20,00), της Παρί (24,00), της Άρσεναλ (28,00), της Μονακό (150,00) και της Σπόρτινγκ (200,00).

Στο Europa League, θα πρέπει καταρχήν να επισημάνουμε οτι εμπεριέχει ρίσκο να παίξει κανείς από τώρα το νικητή, αφού στη δεύτερη φάση θα έρθουν και οι οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Champions League. Να ξεκινήσουμε με τις ελληνικές ομάδες. Στη 14η θέση είναι ο Ολυμπιακός με απόδοση 50,00, ενώ στην 26η θέση ισοβαθμούν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, αμφότεροι με απόδοση 150,00. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των Ζοσέ και Ζλάταν είναι το απόλυτο φαβορί, με απόδοση 7,00 και ακολουθούν οι Ρόμα και Βιγιαρεάλ με 13,00 και 18,00 αντίστοιχα. 

Τέσσερις ομάδες παίζονται με 22,00 και πρόκειται για τις Φιορεντίνα, Μπιλμπάο, Σάλκε και Ζενίτ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.