Αιολικός «Καλοστημένο θέατρο η παραίτηση…. ο Π. Μιχος ήθελε να φύγει και έφυγε…που πήγαν 500€ και 14 μπάλες;»

Μετά την παραίτηση του προπονητή Πέτρου Μίχου και με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν γίνει από χτες στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει τα παρακάτω:


Θεωρεί την αποχώρηση του κ. Μίχου ως ένα καλοστημένο θέατρο για το οποίο η διοίκηση είχε μεν την πληροφόρηση εδώ και 10 ημέρες αλλά δεν ήθελε να πιστέψει ότι οι πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά της ήταν αληθινές.

Ο κ. Μίχος εδώ και 10 ημέρες είχε επαφές με την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας και είχε συμφωνήσει όπως αποδείχτηκε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Απλά έψαχνε αφορμές για να παραιτηθεί από τον Αιολικό. Αρχικά δημιούργησε θέμα με τις προσκλήσεις των ποδοσφαιριστών και τις δικές του για τα εντός έδρας παιχνίδια ζητώντας περισσότερες και κάνοντας μεγάλο “θόρυβο” για ένα εντελώς άσχετο με τις δικές του αρμοδιότητες αλλά και ανούσιο θέμα.

 Έφτασε μάλιστα μέσα στα αποδυτήρια και μπροστά στους ποδοσφαιριστές να επιτεθεί φραστικά στον Γενικό Αρχηγό για το θέμα, ενώ στην συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για να του ζητήσει συγνώμη. Είχε όμως πετύχει τον σκοπό του. Στη συνέχεια μας εξέφρασε παράπονο για την μη παρουσία του προέδρου της ομάδας στις προπονήσεις λες και πρόεδρος έχει καμία υποχρέωση να βρίσκεται στις προπονήσεις της ομάδας.

Ακολούθησε νέο σκηνικό με αφορμή τον ορισμό του παιχνιδιού με την Αμαλιάδα στις 11 το πρωί με τον κ. Μίχο να παραπονιέται ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως το πρωί δηλαδή της Τετάρτης αλλά ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην προπόνηση για το ότι άλλαξε η ώρα. Αυτά βέβαια είναι μερικά από τα πολλά θέματα που δημιουργούσε καθημερινά σχεδόν, χωρίς λόγο και ουσία ο κ. Μίχος τα οποία δεν είναι καν άξια   σχολιασμού.

Αφού λοιπόν δεν του βγήκαν όλα αυτά (δημιούργησαν όμως καταστάσεις και κλίμα μέσα στα αποδυτήρια) και αφού οι μέρες πληρίαζαν και έπρεπε να μετακομίσει στην νέα του ομάδα, βρήκε ως αφορμή στο πάρτι του χορηγού της ομάδας του κ. Καραβατάκη και άφησε να εννοηθεί ότι φεύγει από την ομάδα γι' αυτό το λόγο και για την διαφωνία του που είχε με την διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα. Δυστυχώς όμως για τον ίδιον τα γεγονότα τον διαψεύδουν.

Ο κ. Μίχος είχε προαποφασίσει την αποχώρησή του από τον Αιολικό εδώ και μέρες απλά δεν ήξερε τον τρόπο να φύγει. Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί την Παρασκευή αναχώρησε με το δίκυκλο του και τη βαλίτσα του για τον Πειραιά μαζεύοντας όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Δεν εξηγείται γιατί ενώ μας είχε πει ότι θα πάει στην Ερμιονίδα να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Θήβα ξαφνικά βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μετά το παιχνίδι να ψάχνεις σπίτι στην Αμαλιάδα. Δεν εξηγείται γιατί οι άνθρωποι της Αμαλιάδας μας ρωτούσαν αν θα έρθει ο κ. Μίχος μαζί με την αποστολή λες και δεν ήταν προπονητής μας. Δεν εξηγείται διαφορετικά το όλο κλίμα που προσπάθησε να δημιουργήσει μέσα στα αποδυτήρια ενημερώνοντας με κρυφές συναντήσεις τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές.
Πολλά δεν εξηγούνται κ. Μίχο και βέβαια δεν εξηγείται το γεγονός ότι  το Σαββατο παραμονές  του αγώνα στην Αμαλιαδα site  της Πελοποννήσου 'αφηνε να εννοηθεί ότι  προπονητής του 3ου ομίλου θα παίξει την Κυριακή αντίπαλος με την ομάδα που θα προπονεί την Δευτέρα  δυστυχώς οι μάσκες έπεσαν. 

Όσο για τα οικονομικά προβλήματα που διαρρέεται ότι αντιμετωπίζει η ομάδα ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι ο Αιολικός έχει εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές του μέχρι κεραίας ενώ εσείς προσωπικά έχετε λάβει και 500 € παραπάνω τα οποία και θα πρέπει να μας επιστρέψετε από τη στιγμή που παραιτείστε.

Όπως επίσης να μας επιστρέψετε και τις 14 μπάλες που πήρατε μαζί σας φεύγοντας.
Δυστυχώς κ. Μίχο στην ποδοσφαιρική πιάτσα γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, σε συμβουλεύουμε μελλοντικά   να  φροντίσεις την συμπεριφορά σου, αν και κατά την γνώμη μας  στην περίπτωση σου ισχύει η λαική παροιμία ο λύκος  και εάν γέρασε και άσπρισε το μαλί του, ούτε την γνώμη άλαξε , ούτε την κεφαλή του.

Ο Αιολικός  θα βρεί τον δρόμο   του,  παρά το γεγονός ότι προσπάθησες να του κάνεις ζημιά   διοικητικά και αγωνιστικά, για να δικαιολογήσεις την δική σου αντιεπαγγελματική  συμπεριφορά


ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ  ΑΕΠΣ  ΑΙΟΛΙΚΟΣ